9 Haziran 2010 Çarşamba

KOLEKSİYON | LEE Sonbahar 2010 Koleksiyonu

Evet herkesler yazdı ama kamber kontenjanından buyrun ben de yazıyorum! Esas derdim VIVIENNE WESTWOOD Anglomania'nın LEE için neler yaptığını görmeye gitmek, bir de uzuun zamandır blogosferden tanıdığım canımız ciğerimiz KankaNerdeyimBen'le yüzyüze tanışmaktı.



Gittiğimde herkes çoktan gelmişti! Askılardaki kıyafetleri tek tek inceledik, modeller bizim için merak ettiğimiz her parçayı denedi, sohbet koyulaştı, VIVIENNE WESTWOOD'un ultra skinny pantolonlarına bakıldı.



VIVIENNE WESTWOOD'ların henüz Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı belirsizmiş, buradan secret yapalım, hatta dua edelim o halde, "Tanrımmm sen Türkiye'de VIVIENNE WESTWOOD daracık kotları giyebileceğimiz güzel bir mağaza antlaşması, minicik bir totiş, apaçileden arınmış tacizsiz bir şehir ve bol sıfırlı bi maaş ihsan eyle şu kullarına! Amin!"



Tabii ki ekoseler bu türün olmazsa olmazı, onlardan bol bol var, geçelim yeniliklere, özellikle hipnotik bir etki yaratan yeni tür denim boyaması ilgimi çekti, kota kırıştırılmış bir kağıt, çatlamış bir cam görüntüsü veren bu teknikle hazırlanan denim kot ve etekleri önce biraz kafamı karıştırsa da baktıkça beğendim. Bir de hop etekti, hop elbise oldu, tataaam free bag oluştu şeklinde çok yönlü, pek user friendly ilginç tasarımlar benim çok hoşuma gitti. LEE'yi bu anlamda tebrik ediyorum.

Hemen her kesim jean olsa da streç ve skinny özellkle ön planda, fakat destur şu: "skinny olsun rahat olsun" . Hareket özgürlüğünü çok da kısıtlamayacak, üstünde skinny yoga bile yapabilecek esneklik hedefiyle tasarlanmış bu jeanler.



Ev sahibemiz bir süper kahraman! Aynı anda hem dinleyip, hem konuşup, hem fotoğraf çekip, hem aç kalmamanızı sağlayıp, hem de daha siz söylemedem susadığınızı anlayan Ayşegül yine muhteşemdi. Her soruyu cevapladı, herkesle tek tek ilgilendi.



Ve tabii biz üçümüz, yine eğlendik:)) Grease modunda gittiğim LEE lansmanında beyler yüzümü gizlerken:)) Giydiklerim: KOTON pötükare elbise, sarı DSQUARED pabuçlar.



Hadi bakalım kot taşlamaya! Şark kültüründe ar-namus konularında korkunç bir ceza yöntemi olarak hafızalara kazınan "taşlama"yı el oğlu bakın ne güzel kıyafete hava katmak için kullanmış yüzyıldır!



Ve işte lansman boyunca büyük alaka gösterdiğim, bana WESTWOOD'ları bile bi köşede unutturan şey! Bir adet JANSPORT backpack. Bu süper çanta şu an satıştaymıi, siyah beyaz puzzleımsı desenine, çantanın fermuarından sallanan renkli kalemler eşlik ediyor, alıyorsunuz elinize yazın, çizin, boyayın. Çocukluğumdaki boyamalı bulmacalara döndürdü beni, terapisel bir şey oldu:)) BAYILDIMMM!

Görseller: Stil Direktörü , Aysegul In New York

8 yorum:

Trendydolap dedi ki...

bu dua'ya amin dememek imkansızzz :))

tuuced dedi ki...

bu insanlar çok tatlı :)

benimadımayşesoyadımgül dedi ki...

uzun zamandır sessiz takipteyim..herzamanki gibi harika görünüyorsun : )
ben de artık burdayım desteklerinizi beklerim : )
http://www.adimaysesoyadimgul.blogspot.com/

Stil Direktoru dedi ki...

Çok güzel bir gündü hem Lee için Ayşegül'e tşk edelim hemde sizlerle olmak süperdi mucx

*STYLEBOOM* dedi ki...

@trendydolap o zaman yatmadan once 40ar kez okuyalim:))

@tuuce galatamoda guzeli bebek'e de gel:)

@Ayse GUL:)) ne guzel isim oyle blog icin haha ziyaret ediciim:)

@edicim her zamanki gibi süper enerjik süper güzel süper parlak yani kendin gibi karelerinle o günü unutulmaz kıldın:)

tuuced dedi ki...

geliceeem :):) ama akşam kalamıcam malesef:(
ama c.tesi gündüz orda olucam ...mcx

Koray Caner dedi ki...

Boom'cum ne güzel yazmışsın, ben hala yazamadım, zaten şu fotoları ve Grease etkisini gördükten sonra ne yazsam az kalacak :) Süper olmuş :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

yok koray seni okuması bi başka oluyo, ama goruosun grease icimde kalmadi, sizi de alet ettim bu ise:))))