16 Haziran 2010 Çarşamba

LOOK | A Mı Diim, B Mi Diim, C Mi Diim :)



Bir iki gün önce pek sevgili Styleboomerlardan biri aynı elbisenin laciverti ve krem rengi arasında kaldığını yazmıştı bana. Kendisinin akça pakça ten rengini, elbiseyi hem ofiste hem dışarıda aynı rahatlıkta kullanma isteğini, kilo problemi olup olmadığını vs sorduktan sonra ben oyumu lacivertten yana kullandım:))

Aşağıda hazırladığım bazı kombinler var, Tanrı Polyvore'u korusun:) Benimkiler biraz acemi , aslında bu işin ustası bir tanecik Alışveriş Cini, Size daha POLYVORE BİZİ GİYDİR başlıklı yazımda da yazmıştım bazen gardrobumdan elime gelen parçayı Polyvore'a yazıyorum ve hazırlanan setlerden fikir alıyorum:) Bu kombinlerin güzel yanı hepsini aslında krem elbiseyle de aynen kullanabileceğiniz gerçeği.



Lacivert denince akla ilk olarak denizci kombinasyonlar yapmak gelir biliyorum ama işte benim aklıma ilk olarak yeşil ve fuşya geliyor. Yeşilin tonu tabii önemli, laciverti boğmayacak parlaklıkta olmalı, çanta ise hem elbiseye hem ayakkabıya aynen uymayacak ve onlara hareket katacak renkli/desenli bir şey olabilir.



Fuşya ve turuncu lacivertle birlikte en sık kullandığım renkler! Ofiste rahatlıkla giydiğiniz bu elbiseyi bu renklerle patlatarak ofis dışında da kullanabilirsiniz. Önemli olan her şey birbirine uyarken bir şey olsun onlardan aykırı dursun, asiyim hanımlar, isyanım var:p



Ya bu lacivert nasıl kolaylıkla her şeye uyduruluyooor! Tabayla kombinleyerek sıcak sulardan, marine dokunuşlarla serin sulara atlamak gibi:) Çöl efektli yukarıdaki kombin urban chic dediğimiz stilde... Bu tabanın, hardalın tonunu sarıya çok kaydırmayın bozuşuruz:)



Veee tabii ki dünyanın en güzel renklerinden kırmızı! Sadece şu kırmızı stilettoyu giysen tamam, gerisi yalan:))




Artık beni biraz sıkan ama bu sezonun en moda rengi pudra da hemen her renkle hoş şekilde uyum sağlıyor. Lacivert elbiseyi pudrayla Grace Kelly moduna sokabilir, pudra gözlüklerin ardından burnunuz havada salınabilirsiniz!

Siz lacivert bir elbiseye neler yapmak isterdiniz:)

5 yorum:

Fashistanbuller dedi ki...

Styleboom'cum böyle basic elbiselere fark katmanın ve vücudu daha orantılı göstermenin yolu vücut tipine uygun kalınlıkta kemer kullanmak.

Kemer her kombinle olmaz tabii ama böyle bir renkle o kadar farklı renklere yer verebilirsin ki çok eğlenceli olur. Örneğin yukarıdaki çizgili hırkalı kombinine pembe ince bir kemer çok yakışır ama o zaman fuları çıkarmak gerekir gibi.

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

kırmızı benim de favorim ama tabii akşam kullanmak için, gündüz için ise fuşya kombini çok beğendim,bu tarz bir elbiseyi nerden alabiliriz diye sorsam ayıp olur mu??

*STYLEBOOM* dedi ki...

@fashistanbuller hah iste bu islerin prosu:)) haklisin cnm ustelik kemer benim enn sevdigim aksesuarlardan, ve o cizgili hirkaya koskoca polyvore da ince fusya bi kemer bulamadim ben de dusunmustum:)

@stil sahibi bayanlar cnm ozellikle surada gordum diyemem ama ipekyol, park bravo ve boyner gibi klasik cizgilere urunler barindiran butiklerde olur saniyorum

Unknown dedi ki...

Booom cugum hepsi güzel ama Fuşya bir ayrı göz kırptı bana, Bu elbisenin etek kısmı daha robadan ve daha A kesimini harılll harıll arıyorum. Zara da her sezon olurdu bu sezon nooo, aklında olsun görürsen bana bir haber...

feşın iz peşın dedi ki...

yesilli kombinasyonu beğenmekle beraber, zaten çanta ayakkabı ve elbiseyi yeterince bütünleştirdiği için aksesuarlarda da aynı uyumu yakalamaya çalışmamalı, çantada kırmızı var diye onu küpeye, ayakkabıda yesil var diye bileziği taşımamalı diyorum. bence aksesuarlar tamamen altın rengi olursa ayakkabılar da çanta da ayrı ayrı daha bi öne çıkacaktır.
sevgiler:)