9 Haziran 2010 Çarşamba

MODA MÜZİK ŞENLİK



Evvet hanımlar hadi bakiim hazırlanın:) Cuma itibariyle moda, müzik ve partiye, indirime ve şenliğe karışmış halde sizi bekler!

Cuma sabahı ASLI FILINTA Sample Sale ile Nişantaşı'nda başlar, orada buluşalım, bir güzel kapışalım! Üstelik bu defa kredi kartı da geçerliymiş.

Cep delik cepken delik çıkmayalım yalnız, çünkü yine o gün KATE MOSS TOPSHOP Yaz koleksiyonu Nişantaşı butiğinde bizleri bekliyor olacak...Bakalım Kate bizim için ne ciciler hazırlamış.

Hayır hayır durmak yok yola devam, illa mola diyorsanız Cuma günü BEBEK ŞENLİĞİ GalataModa tasarımcılarının da katılımıyla başlıyor! Molamızı orada alalım, yediklerimizi standlar arasında eritelim:))

Gelelim Cumartesi'ye! Bebek Şenliği devam ededursun, akşamda INSOMNIA by BECK'S partilerinden ikincisine uğrayın, ama yoo öyle uğramayın, önce parti temasını bünyeye yedirmek lazım! 80'LEERRRR! Saçınızı aslanbaşı kabartın, tozluklarınızı takın, tek omzu düşürün, sıcak bile olsa deri biker montunuzu alın:)) Benim Joan Jett olasım var, I LOVE ROCK'N ROLL!

3 yorum:

ece dedi ki...

orada olmak ve bu güzellikleri yaşamak isterdim yazık izmir deyim:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ececim canim ben de orada olmak izmirin guzelliklerini yasamak isterdim:)) burnumda tutuyor!

GİZEM dedi ki...

BOOMcum seni izmire bekleriz annemin özel olarak tasarladığı kıyafetler var çizimi,dikimi herşeyi kendine ait atölyesi var..1 ocakta açtı..izmire geldiğinde STYLEBOOM'a yazarsın..seni alır annemin atölyesine götürürüm belki ordada çekimler yaparsın :)