21 Haziran 2010 Pazartesi

TRENDY BLOGGER OLDUM ANNE! ÜSTELİK FRIENDLY'YİMDİR DE:)

Seh..ahh..ses kontrol...

Bir mim/ödül zincirinin daha parçası olduğumu gururla sunarım hanımlar:)) Moda blogosferinin yeni şekerlerinden Buse'nin Blogu beni TRENDY BLOGGER AWARD'la sevindirdi:)) Kendisine çook, pek çook teşekkür ediyorum.



Bu mime göre benim de 10 bloggera bu ödülü yollamam gerekiyor, ama ben 5 tanesiyle yetineceğim, çoğu arkadaşım zaten ödüllendi içim rahat, ama bu 5li var ya bu 5li, işte onlara aslında "trendy" demek yetmez, trend yetişmez:) Umarım görsellerini kullanmamdan rahatsız olmazlar.

Her gün ne giymişler bakmaktan, giydiklerinden ilham almaktan, cesur ve özgün tarzlarından ve enn önemlisi de ekran başında "ayyyyyyyyyyy" olmamı sağlamalarından ötürü bu ödülü veriyorum! Alkış Kıyamet!

1) Kraliçemm Nil Ertürk
2) Bize güneşli günleri getiren adam Ozan Alçın Men's Fashion
3) Benim The Bride'ım Beatrix Kido'm Fashion Kido
4) Her zaman üstündekileri istediğim Style Panda
5) Kıyafete mi baksam arka plana mı coşsam bilemediğim Deniz Baran

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Boom senin kolajlarına yazılarına özenmene bayılıyorum..
Ayrıca kesinlikle kraliçe Nil ertürkkkk ((:

Ozan Alçın dedi ki...

Teşekkürler Boom! Sen de benim trendyimsin! :))

Adsız dedi ki...

hiiii teşekkür ederiiiim ne kadar şımardım anlatamam=)) çok boom-bastic bi odul oldu bu=))

aslı dedi ki...

Biraz alakasız olacak ama ben Deniz'in bloguna giremiyorum bir süredir geçen hafta başında eski adresine döndüğünde girebilmiştim ama sanırım tekrar yeni adresine geçti bir türlü açılmıyo blogu :( Ve eski adresine girdiği post yorumlarında yeni adresine kimsenin girmediğini söylemişti belki açılmıyor olabilir bi şekilde kendisine ulaşamadım belki buradan görür!

DENiZ dedi ki...

BOOM BOOM'un odul veren elleri dert gormesin, altin tutsun insallah! Cok mutlu oldum cook tesekkur ederim ;)

Bu arada Aslicim neden goremiyorsun blogumu acaba bu yasaklamalar yuzunden mi baska bir problem mi var :( ? Yukardaki linke ya da bu yorumun uzerindeki Deniz'e tikladigin zaman bile gelemiyor musun bloguma?

Nil dedi ki...

Ay ben seni yerim yerim ama <3 <3 Ben de her sabah bloguna bakıp günlük enerji dozumu ediniyorum gerçekten kocaman kocaman öpücükler! :))

renklendirhayati dedi ki...

Bloğuna ayırdığın zaman ve özenle Sen bu ödüllerin hepsini hakediyorsun şaşırtıcı birşey değil, başarılarının devamını diliyorum.

http://yaptimbegendim.blogspot.com/

aslı dedi ki...

Deniz'cim bende anlamadım ki kullanıcı profilin açılıyor buradan ama blogun açılmıyor. Bende blogunda bu gün kimse girmemiş bloguma filan yazınca yorum kısmında yasaklamalarla alakalı herhalde başkaları da giremiyor diye düşünmüştüm. Hatta geçen hafta pazartesi Nil'in, salıncakta iki kişinin bloglarına da girilmiyordu da onlarınki sonradan düzeldi. Seninkine de eski adresine geri dönünce girebilmiştim. Benle alakalı bi sorun mu var bilemiyorum diğer bloglarda bir sorun çıkmıyor çünkü.

*STYLEBOOM* dedi ki...

heeeyyy herkese cok tesekkur ederiiim:)))muccuk!

Fotodtu2009 dedi ki...

Hızına yetişilmiyor boom-boom :P harika sunumlar ve ödüller gerçekten.. kocaman sevgilerr :)