8 Eylül 2010 Çarşamba

MAKE ME BEAUTIFUL |L'Oreal Denemeler

L'OREAL ve MAYBELLINE markalarından birer rimel ve far hediye geldi bana, hatta size bahsetmiştim tam da rimeli evde unuttum tüh diye hayıflanırken:) Öncelikle buradan L'OREAL'e kocaman teşekkürler. Gelelim denemelere ve izlenimlere:

Fotoğraftaki altın renkli tostombul rimelin ismi L'OREAL VOLUME MILLION LASHES, kendinden tombul olmasın fırçası da bir o kadar tombul ve iğne iğne gibi. Bu rimelin simsiyahlığını sevdim ve evet kirpiklerde hacim sağlıyor ama benim asıl problemime yani kirpiklerimi uzun göstermeme çare olmadı, kısacası seyrek ve kısa kirpiklerimi sık gösterdi ama uzun değil, kızkardeşim ise bu tür bir dertten muzdarip olmadığından(gıcık!) rimeli çok beğendi.

Diğer tombul rimel ise fuşya ambalajıyla MAYBELLINE THE FALSIES, işte o tam bana göre, fırçası sık kıllardan oluşmuş ve üstünde bol rimel tutuyor o yüzden de benim kirpikler güzel oldu. Şiddetle tavsiye ederim.

L'OREAL QUAD PRO numara 360 fara ise taptımmmmmmm, yeşil ve nude kombinli far setini utanmasam 1 haftada yarılayacağım, yeşili çok güzel ve derin, benim gibi kıyafetine göre makyaj yapmayı sevenlerdenseniz tavsiye ettiğim yeşillerden biri.

MAYBELLINE tekli far ise Eye Studio Mono 621 olarak bulunabilir, bence ne altın ışıltısını ne de aydınlatmayı yeterince sağlamıyor, far olarak kullanamadım, kaş altıma kullandım ama orada da istediğim kadar aydınlanmadım, gerçi sürerken de biliyordum çünkü ben çok beyaz olduğumdan bu tonlar bende kendini belli edemiyor, edeni de beni ölü balık gibi gösteriyor, bana duman lazım, renk lazııım:)

2 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

güzel günlerde kullan cnm loreal farı çok merak ettım doğrusu eminim cok güzeldir bakıcam bi ara..

Cansın's World dedi ki...

bizede yollar mı acaba loreal ?? :):)