11 Eylül 2010 Cumartesi

NYFW | Jason Wu'dan Hepsi Benim Olsun Mu Koleksiyonu!



I LOVE WU diye tshirt yapasım, giyesim var; sonunda New York'ta yüzümde güller açtıran bir koleksiyon, herkes Wang'i alsın, benim çekik gözlüm Wu olsuuun(ay belki de first lady olacağım bu bi işaret:p)!



Birer biçki-dikiş harikası olan yüksek belli maskülen pantolonlar koleksiyonun en şahane parçalarıydı, bir o kadar feminen fularlı gömlekler, transparan ve çizgili üstlerle kombinlenmiş bu pantolonlar öyle güvenli, öyle havalı, öyle cesur bir hava vermiş ki pantolon mu giydin "yakînimdir" yazan hamiline kart mı buldun belli değil!



Pantolonların yanı sıra şort takımlar da enfesti, fularlı gömlek modasını abartılı, kocaman fiyonklarla kullanılışını çok sevdim. Ceketler kuplu, üste oturuk ve uzun.



Kumaşa taç yapraklar havası veren kesme tekniğiyle hazırlanan degrade ve hacimli elbiselere bayıldım! Kalça ve göğüste verdiği görüntü muh-te-şem! Yukarıda en ortadaki elbiseye yaraşır düzlükte bir toto için kalçamı şimdi şu anda iki yandan testereyle kestirebilirim!



Midi boyda feminen elbiseler de çoğunlukla nötral renkler kullanılmış ama arada mavi ve şaraplar da var. Nakış işler, türbanlar, yakalardaki çiçek broşlar enfes detaylar.



Üstelik bu koleksiyonda JASON WU aksesuarlarını da görücüye çıkardı: ayakkabılar(olleyy), çantalar ve gözlükler!



Gece grubu derin renklerde uçuşan şifonlar kullanılarak incelikle tasarlanmış, elegan ve fazlalıktan uzak, kesim ve detaylarla özel. Diane Kruger'dan en kısa sürede birini giymesini bekliyorum:)

[Görseller:fashionologie, style]

1 yorum:

Melis dedi ki...

işte bu postaki herşeye bayıldııııım şort takımlar,midi boyda elbiseler,ayakkabılar harikaa :)