4 Ocak 2011 Salı

GELİN | Enn Güzel Gelin DüğünPlanım.Com'lu Gelin:)

Sen sevgili Styleboomer güzel bir evlilik teklifi mi aldın? Yoksaa yakında düğünün mü var:) Yupiiii! Hayatının ennn heyecanlı, telaşlı, keyifli ama bir o kadar da yorucu sürecinin içindesin o halde. Çünkü sen GELİNsin! Bir düğünü "muhteşem" hale getirebilecek tek güç sensin...

Vee tüm o anne, kardeş, baldız, görümce, kayınvalide, müstakbel ve kız arkadaşların destek-kimi zaman köstek- anlayış- kimi zaman göz devirmece-, şımartma-kimi zaman bayma-ları içinde düğününü "plan"lamak sana düşüyor:)



Eğer sen de benim gibi bir wedding plannera astronomik fiyatlar bayılacağına, bu sürecin tümm keyfini, mutluluğunu ve yorgunluğunu sonuna kadar yaşamak yani düğününü kendin planlamak istiyorsan yepyeni bir yardımcın var: DÜĞÜN PLANIM.COM !!

Tek taşı parmacığımıza taktığımız anda biliyorum gelinlik, duvak, gelin buketi hayal baloncukları bir biri ardına başımızın üzerinde yerini alıyor, ama düğün sürecinin bir de resmi kısmı var-evet devlet baba illa seni görmek istiyor; davetli kısmı var- evet gece 12ye kadar masa masa misafir öpmek değil göbecik atmak istiyorsan çok önemli bir kalem seni bekliyor; mekan kısmı var -binlerce seçenek içinde hayal düğününe hangisi uyacak karar vermen gerekiyoor.



İşte tüm bu süreçlerde gelinlere DÜĞÜN PLANIM.COM müthiş yardımcı olacak. Öncelikle bütçeyi bile belirleyip, dağılım yapabileceğiniz, randevularınızı yazabileceğiniz, davetli listesini ve oturma planını oluşturabileceğiniz PLANLAMA ARAÇLARI denilen şahane bir modül hazırlamışlar, işin angarya kısımlarında planlı ve ayrıntılı bir yardımcı ! Hatta bu kadarı fazla olmuş diyebilirim, DÜĞÜN PLANIM.COM'un sahibesi olan Yasemin ve Zeynep Hanımlar kızınızı mı evlendiriyorsunuz, Tanrım bu ne inceliktir:)) ! Yaptığı şeyde mükemmellik ve özenden ödün vermeyenlere bayılıyorum:)

Gelinlik demişken:) DÜĞÜN PLANIM.COM en yeni modelleri, mekanlara uygun gelinlikleri, gelinlikte son trendleri de size GELİNLİK bölümüyle günü gününe bildiriyor, yanınızda yakışıklı bir damat için ona da bir DAMAT bölümü ayrılmış. Tecrübe her zaman bir dolu laf kalabalığından iyidir, o halde AYIN GELİNİ'nden tecrübelerini dinlemeye; avukatsa avukata, kozmetik uzmanıysa kozmetik uzmanına, çiçekçiyse çiçekçiye danışarak büyük özen ve araştırma sonucunda oluşturulan UZMAN GÖRÜŞLERİ'ni almaya ne dersiniz? Ya da SORU-CEVAP bölümünde aklınıza takılanların cevabını bulmaya!



Bu kadarla da kalmıyor, belki şu an aklınıza gelmiyor ama gelin buketi? nikah şekeri?menü?iç çamaşırı wooo:)? saç aksesuarları? gerekli testler?davetiye? davetiyeye ne yazılacağı?hukuk? fotoğraf? müzik? asla bir arada oturtulmaması gerekenler:p? illa bir arada oturtulması icab edenler?

Gözünüz korkmasın sevgili gelinler, 10 kaplan gücündeki damatlar yan gelip yatarken biz gelinler 100 kaplan gücünde hepsinin üstesinden geliyoruz üstüne damat halayı bile çekiyoruz hıh-bakınız Figür Boom A- ama böyle de bir tık uzağımızda duran, açıl denince açılan, kapan denince kapanan, her soruya cevap bulabileceğiniz bir yardımcınız olsa, bu yardımı rengarenk keyif veren samimi sayfalar aracılığıyla yapsa fena mı:) Ah benim zamanımda neredeydiniz diye isyan etmek isterim!

Sözün kısası DÜĞÜN PLANIM.COM sizin ve müstakbelinizin düğününü baştan sona en ince ayrıntısına kadar organize edip, planlamanızı sağlayacak, elinizde "yapılacaklar" listesi yerine, "halledilmiş"lerle keyifli keyifli düğün gününüzü bekleyeceksiniz. İşte bu kadar:)

Yetmedi daha da anlat diyorsanız buyrunuz:
info@dugunplanim.com
www.dugunplanim.com
Yasemin Üstay Tekin: 0533 815 52 18
Zeynep Erden: 0542 727 66 64

3 yorum:

semforever dedi ki...

herşeyi düğün planımla hallettikten sonra geriye sadece eğlenmek kalıyor yani :D sevdim bu fikri

modafobik dedi ki...

Ohoooo hizmet sektöründe sınır yok valla! :D

morkebelek dedi ki...

ne güzell yazmıssın yine..
çok keyifli bi site bakalım o günler gelince baya bi işe yarıcak gibi görünüyor:)