10 Ocak 2011 Pazartesi

IFW | Özgür MASUR Yeni Yüzler Arıyor!



ISTANBUL FASHION WEEK(IFW) kapıda! 3-6 Şubat arası tasarımcılar 2011 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını tanıtacaklar vee bakalım IFW'de bu sene neler olacak, kimler konuşulacak, tasarımcılarımız neler neler yapacak. Şimdilik IFW'nin bir türlü güncellenmeyen sitesi sayesinde her şey belirsiz ya neyse:)

Neler olacak şimdiden bilinmez ama IFW'de bir ilke ÖZGÜR MASUR imza atıyor! IFW defilesinde as model kadrosunun yanında yepyeni yüzlere fırsat verme kararı alan MASUR'un girişimi modellik yapmayı düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Tabii as kadronun yanında yer almak o kadar kolay değil ama bence kendine güvenenler, bir ÖZGÜR MASUR tasarımını taşıma deneyimine ve şansına sahip olmak, dahası bu fırsatı tüm moda basınının ve elitlerinin bulunduğu IFW'de kariyeri için önemli bir basamak olarak kullanmak isteyenler bu çağrıya kulak vermeli:)

Şartlara gelince
1. Mankenlik eğitimi almış
2. Podyum deneyimi olan
3. Ajans bağlantısı bulunmayan
4. 36 beden
5. Minimum 1.75 boyunda

bir profesyonel ya da yeni yüzler kendini ifade eden fotoğraflarını, deneyimlerini ve ulaşım bilgilerini belirten kısa CVlerini, ifw.model@gmail.com a mail atabilirler.

IFW'ye şunun şurasında ne kaldı, elinizi çabuk tutun dememe gerek yok sanıyorum:)


Önemli not : Başvurular arasından uygun görülen modeller Özgür Masur yönetimindeki profesyonel ekiple görüştürülecek ve seçim yapılacakmış. Bu yeni modeller içinden Özgür Masur’un yeni koleksiyon yüzü olabilme şansı da bonusu! Başvurular ise kesinlikle gizli tutulacakmış.

5 yorum:

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

3-4-5 tamam da 1le 2de problem var :)) neyse özgür kaybetti, o düşünsün :))

pass!on dedi ki...

1. ve 2. şartı okuduğumdaki hayal kırıklığı :(( büyük bir iştahla okudum oysa :(

Melis dedi ki...

Yeni koleksiyonun yüzünü çok merak ediyoruuum :)) acaba kim olucak? :)

Adsız dedi ki...

ben ortaokuldayken mankenlikte minimum boy 1.70'di, nasıl oldu da 1,75'e çıktı?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@trend pinari @tutku bir kus sansinizi denemelisiniz diyor:)

@melis ben deeee:) ben soyle biraz daha rock havali, daha vahsi bir tip hayal ediyorum, tamam gecen defa da muhtesemdi ama cici kizlardan sıkıldım:p

@adsiz 170 de pek az bence de podyumda cok farkediyor:)