3 Ocak 2011 Pazartesi

ÖZGÜR MASUR'la Söyleşi Yapmak İsteyen Styleboomerlar Aranıyoor:))

Evet evet yanlış duymadınız:) Bu Çarşamba akşamı Masur'la yepyeni koleksiyonunun eşsiz parçaları eşliğinde bir söyleşi gerçekleştireceğim, peki siz de bir ÖZGÜR MASUR severseniz ve ona sormak istedikleriniz varsa bu söyleşiye dahil olmak istemez misiniiz??

Tek yapmanız gereken bu Çarşamba saat 19:00a kadar sorularınızı buraya bloga yorum olarak(adsız yorumlar yayınlanmayacak maalesef:/), ya da Twitter ve Facebook üzerinden bana yazmanız. Ben hepsini kendisine iletecek ve sizin adınıza yanıtlarını alacağım, sonra daa burada yayınlayacağım.

Hadi bakalım düşlerimize birbirinden güzel elbiselerle giren sevgili Özgür Masur sorularınızı bekler:)


[Fotoğraf: İpek İnalbay]

2 yorum:

4 dedi ki...

Cok merakliyim Boom´cum birkac sorum var benim:)

1. Yurtdisindan en cok begendigi/sevdigi Tasarimci kimmis/kimlermis?

2. Cizimlerine basladiginda ve bir anda aklina hicbirsey gelmedigini fark ettiginde, ne yapar? O anki ilham kaynagi ne olur?

3. Yanilmiyorsam hep Bayanlar icin hazirladigi Tasarimlarini gördüm, erkekler icin de Koleksiyonlar hazirliyormu? eger hazirlamiyorsa böyle bi plan/proje varmi?

Simdilik benden bukadar, ama aklima gelirse devam ederim:)

yasemen k. dedi ki...

Boom öncelikle bol şans! eminim yine şahane bir Masur söyleşisi okuyacağız... (:

Aklımda bir çok soru var ama klasik bir soru sormak (blogum açısından:)) isterim..

Hüseyin Çağlayan'ın geçtiğimiz sene 'Fashion Forward' adı altında gerçekleştirdiği moda filmleri seçkisiyle, benim açımdan moda ve sinemanın bir bütün olduğu yeni bir pencere açıldı.. Evet hemen hemen her filmde bir stil ve ikonik bir olgu var ama Çağlayan'ın paylaşımlarının bir kısmı sinemanın bilmediğim bir yüzü idi.

Ve eminim ki her tasarımcının gönlünde yer etmiş böyle filmler vardır...İlk sorum ise;

Özgür Masur'un sevdiği moda filmleri nelerdir ?

Merak ettiğim bir başka konu ise :), tasarımlarını yaparken (eskiz yaparken demek daha doğru bir tabir olur sanırım :)) sessizliği mi tercih eder yoksa mutlaka dinlediği bir müzik ya da dvd'de dönen bir filmi var mıdır ?

Boomçok teşekkürler... (: