10 Şubat 2011 Perşembe

AKSESUAR | KATHRE'nin Yeni Koleksiyonu Yaşam Dansı



Daha önce sizlere şuradaki yazımla KATHRE'yi tanıtmıştım ve camdan yarattığı mücevherlerine hayranlığımı da:) Masmavi, ışıl ışıl cam lale küpelerimi ne zaman taksam hemen herkes soruyor, ışığına dokunmak istiyor! İşte şimdi sizi KATHRE'nin yeni koleksiyonuyla baş başa bırakmak istiyorum: Yaşam Dansı...



"….Tut, bırakma….gözünü dik o yola….yüreğinin okuyla hedef al ve vur….engel olmasın hiçbir şey muradına…………." diyor KATHRE bu koleksiyona başlarken böyle başlamış.

Narların tılsımına inanıyor, bolluk simgesi: aşkta, kazançta, mutlulukta bolluk nazar boncuğuyla birleşip daha da tılsımlı hale geliyor. Cam nar gibi kızarıyor, nar oluyor, küpe oluyor, bilezik oluyor!



Yaşamın içindeki ikiler de burada... İyilik ve Kötülük; Kelebek ve Melek nasıl bir aradaysa yaşamda bir kaç katman, bir kaç renkte cam da ateşte öyle bir araya geliyor.



Yeniliklerden biri de cam mücevherlerin parmaklara inmesi:) Parmağınızda gün ışığını aldıkça kanat çırpıp da havalanacakmış gibi duran bir kuş harika olmaz mı:)



KATHRE tasarımcısı Berna Hanım bu defa antik çağlardan hatta Black Swan'dan da esinlenmiş, aynı anda kara ve beyaz kuğu; mitolojik gücüyle deniz atı; masallardan kopup gelen "gökten üç elma düştü" işte bunlardan bazıları.

Yeni koleksiyondan daha fazla kare KATHRE Facebook sayfasında; iletişim, satış noktaları vs ise bir girerseniz bir süre çıkamayacağınız web adresinde:)

6 yorum:

Onur Çiçek dedi ki...

mükemmel ürünlermiş yahu... bayıldım

mrtha dedi ki...

çok güzeller :))

Guz dedi ki...

bayildim! yaninda calismak isterdim!

Melis dedi ki...

Berna Hanım harikalar yaratmış :)

pelininstyle dedi ki...

Ne kadar guzeller:) Cok hosuma gitti hepsi

Ilgın dedi ki...

bayıldım özellikle narlar süperrrr:)teşekkürler Boomcum!