15 Ekim 2010 Cuma

AKSESUAR | Camdan Mücevher KATHRE



Bir jeoleoji mühendisi hayal edin... Toprağı yedi kat dibine kadar bilen ve o toprağı alevle tanıştırıp camdan mücevherler yaratan... Berna Terziahmetoğlu camı KATHRE ismini verdiği markasında alevle tanıştırıyor ve bu üçlünün aşkından burada gördüğünüz şahaneler doğuyor:)



Her hikaye peri masalı değil ama Boom masalları sever, mutlu sonla bitenlereyse bayılır:) Berna hayatının güzel günlerini büyük şirketlerin büyük departmanlarında geçirirken içindeki sanat sevdası iyice hoplamaya zıplamaya başlıyor, ve bu deprem camı görünce ancak diniyor.



2008 yılında KATHRE'yi kuran Berna o gün bugündür sevdiği işi yapan şanslı insanlardan birisi, öyle ki neşesi işte hemen yukarıdaki Karnaval ve Venedik modellerinde görülüyor:)



KATHRE'nin işi camdan arzu nesneleri yaratmak, kendi adıma evet şu yukarıdaki lale küpeleri ve rumi kolyeyi ARZUluyoruuuum:) Nasıl da muhteşemler:)



Bir diğer cam sevdalısı Biu Factory Biu'cuğum eminim KATHRE'ye bayılacak, bonibonlara arkadaş bu aşık ördekleri kendisine yolluyorum:)

Kathre Cam Tasarım
www.kathre.com
0532 418 27 71

5 yorum:

biu dedi ki...

çok güzellermiş! sanatcısının ellerinize sağlık! Aşık ördekler benzetmesini yapan Boom'u da koccaman öperimmm! :))

Onur Çiçek dedi ki...

süpermişş yaa

Judy Abbott dedi ki...

ay muhteşem bunlar ya bayıldım. renkleri o kadar canlı ki, şu gri günde içim açıldı yemin ederim.

Melis dedi ki...

Berna Hanımın ellerine sağlık! hepsi çoook güzel :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@biu :))

@retromodda cok basarili degil miii:)

@judy abbott kesinlikle ben d erenklere vuruldummmm

@melis evet berne cok yetenekliiiisiiiin