10 Ekim 2010 Pazar

FLASHION' NEWS | MADAME BONUS'DA GÖR, AYNALI BONUS'LA AL:)

Hem alışverişin hem de rujunuzu tazelemenin zamanı geldi mi? O zaman size kısaca "Madame Bonus" diyelim:)



Geçen Pazar sabahı keyifli bir grup Aynalı Bonus Card üyelerine özel hazırlanan yepyeni ve dinamik bir e-dergi olan Madame Bonus nedir acaba diye dinlemeye gittik; eh içinde moda olur, sanat olur, stil olur da Boom durur mu? Madame Bonus'a geçmeden önce AYNALI BONUS Card da ne ola diyenleriniz için kısaca anlatayım: aslında o da diğerleri gibi bir Garanti Bonus Card, farkı kadınlara özel olması, ona baktığınızda üzerindeki mini aynada kendinizi görebilmeniz, yanii en az sizin kadar güzelmiş bu kart:)) Ve dee kadınlara özel ekstra avantajları, puanları, indirimleri olması... Zaten kredi kartı kullanıyorsanız, bir araştırın derim. Bu kartın bir diğer özelliği de onu kullananlara özel hazırlanan yepyeni e-dergisi!



Bu e-derginin A'dan Z'ye herşeyi Tülin Şahin'in elinden çıkma: moda-alışveriş-mutfak-spor-pratik bilgiler-hayat kurtaran ipuçları, hatta buyrun göz atın hadi buraya tık tık! O kadar zaman ve enerji vermiş, öyle güzel hazırlanmış ki Tülin Şahin, aslında Madame Bonus'un ta kendisi olmuş. Bu noktada markanın önüne geçtiğini bile düşünmedim değil, ama zaten samimiyeti, doğallığı ve çalışkanlığıyla bir "süper kadın" olan Tülin Şahin çok doğru bir seçim.

Madame Bonus, en son moda trendlerini, güzellik sırlarını, sağlıklı yaşam önerilerini, lezzetli ve hafif yemek tariflerini, yeni açılan mekanlar hakkında bilgiler ve kültür sanat ekinliklerini içeriyor. Ayrıca dünyaca ünlü markaların defilelerinin sahne arkası görüntülerinden, dünyanın en ünlü mankenlerinin verdiği güzellik sırlarına kadar bir çok sürprizin bulunduğu Madame Bonus sayfalarında okurlara özel hediyeler ve indirimler de bulunuyor.



Kadınlara özel bir kredi kartı, ve o karta özel bir dergi! diye derinlere dalan Koray Caner sanıyorum ya bu kart yanlış ellere geçerse diye düşünüyor:) Kanka Nerdeyim Ben ve bendeniz pür dikkat dinliyoruz:) Dergide size önerilen ürünleri nereden ne kadar indirimle, taksitle y ada ekstra promosyonla alacağınız da bildiriliyor, yanii o devetüyü paltoyu mu beğendiniz, o zaman şuradan şu fırsatla alın diyor size, kendi kendinize aramanıza gerek yok:)



Benim favorim tabii ki cluctca dönüştürülmüş Aynalı Bonus kart oldu:))

Görseller için bir tanecik Mordolap'a çook teşekkür ederimm:)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

bluz cok tatliiii

Judy Abbott dedi ki...

tülin şahin çok doğru bir seçim olmuş, hoşuma gitti bu dergi:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@sena tesekkurler:) gomlek İpekyoldan, ama gecen sezon

@Judycim kessinlikle hemfikirim isim cok dogru:)

Melis dedi ki...

bir puantiye hastası olarak gömleğine bayıldım Boom :)

bu arada dergi çok iyi bir fikir :)

MODA DUYGUSU dedi ki...

şunu bilir şunu söylerim kredi kartlarından uzak durun ne kadar mantıklı kullanıcı olsanız dahi!

Koray Caner dedi ki...

Tam olarak ne düşünüyordum acaba ben burada :)

Adsız dedi ki...

gömlek güzelmiş :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@melis benim de favorim:))

@duygucummm yalan degil ama bir yandan da kacis yok gibi

@koray caner :))) diyorum ya bu kart yanlis ellere gecerseee diye dusunuyorsun herhalde

@adsiz tesekkur ederim:) İpekyoldan

b'locked dedi ki...

bu kombini de boom style'da yayınlar mısın ayrıntılı olarak
çok minik görünüyor da...