18 Ekim 2010 Pazartesi

CAMPER&FRIENDS | Camper Gibi Arkadaşın Olsun!

Bu posta artık çoğunuzun yakından tanıdığı fotoğraf sanatçımız Tolga Günay'dan bir CAMPER hikayesi ile başlamak istiyorum:

"...Babam uzun yıllar Kuveyt'te pilot olarak çalıştı ve emekli olup Türkiye'ye döndüğü gün ona dönüş hediyesi olarak bir çift taba rengi, altı top toplu klasik Camper aldım. Sonra bir gün babamla fotoğraf çekmek için Kapalıçarşı tarafına gittik, 50 küsür yaşında bir Türk babası düşünün, ayağında CAMPER'la! Biz güzel kare peşinde yürürken bütün oradaki esnaf bize sürekli "Senor Camper Zapatos" diye sesleniyor, babam da "zapatos ne birader" deyiverince şaşırıyorlardı:) Kısacası bütün esnaf hem Camper'ı ve hem de Camper'ın İspanyol bir marka olduğunu biliyor, Camper giyen isimsiz bir adama hemen Sinyor Camper diyorlardı:)"

Şimdi gelelim uzun zamandır duyduğunuz CAMPER&FRIENDS hikayesine:



CAMPER&FRIENDS adından da anlaşılacağı üzere CAMPER'ın arkadaşları için düzenlediği kocamaaaan ve çok dinamik bir parti+sergi+şov+seminer mozaiği! XOXOTheMag'in yaratıcılığında gerçekleşen bu mozaikte moda var, fotoğraf var, mimari var, resim var, illüstrasyon var, grafitti var, müzik var, kısacası senin için, benim için, hepimiz için "sanat" ve "eğlence" var! Yani videoda adı geçen özel davetliler aslında CAMPERseverler! CAMPER&FRIENDS nedir, nedendir, bahsi geçen arkadaşlar kimlerdir CAMPER'dan Seda Hanım sizler için Styleboom'a anlattı!



22 Ekim akşamı Santralİstanbul Enerji Müzesi'nde hem de Crazy P.'nin canlı canlı bizi coşturacağı açılış partisi(müzik demiştiiim:)) sizi bekliyor olacak! Elinizde Belvedere'iniz bir yandan müziğe kapılmışken öte yandan Tunç ‘Turbo’ Dindaş yönetimindeki Urban Art sanatçılarının hazırladığı sanat dolu displaylerin ve Erkut Terliksiz yönetimindeki illüstratörlerin modifiye ettiği CAMPER'ların keyfini çıkarabileceksiniz(sanat demiştiiim:)).

Yetmedi mi? Peki o zaman Red Bull'la biraz daha enerji depolayıp Building genç tasarımcılarının CAMPER için hazırladığı özel tasarımları görüp, CAMPER'larla yarattıkları kıyafet kombinlerinden ilham alacaksınız, sabırsızlanıyoruuum(evet moda da demiştiiim:))! Dahası fotoğraf sanatçılarının enfes çalışmaları ve Building'le birlikte bir diğer mimari deha olan SuperStudio'nun özel olarak tasarladığı pop up store'la mağazacılığın yeni yüzüyle tanışacaksınız. Bu kadar hareket sizi susattıysa Carlsberg ne güne duruyor:)?



22 Ekim Cuma günü partide kurulan sergiye bir gün sonra yani 23 Ekim Cumartesi günü bir de gündüz gözüyle uğramayı unutmayın! Neden mi? CAMPER'ın en iyi arkadaşlarından 3 büyük isimle bir araya gelmek, onları dinlemek, onlara sormak için! İşte bunlar kaçmaz,
  • Moda dünyasının sihirli isimleri Henry Holland(lütfen küçük diller yutulmasın dikkat edin:)) ve Emel Kurhan sorularımızı bekliyor(saat 16:00) **
  • Mimari ve endüstriyel tasarımın zat-ı şahaneleri Juergen Mayer ve Bostjan Vuga ve Derin Sariyer mimari ve tasarım kol kola nereye gidiyor anlatıyor (saat 15:00)
  • Veee sürpriz bir isim daha geliyoooor(Cumartesi'ye biraz heyecan katalım:))
Tüm bu isimler konuşmalar yapacak ve sorularınızı yanıtlayacaklar!



CAMPER'ın tüm dostlarına açık bu parti, sergi ve seminerlerle CAMPER sizlere markanın ne kadar arkadaş canlısı olduğunu, sürekli yenilenen yüzünü, tasarım ve mimariye verdiği önemi, tasarımcılarla özel işbirliklerini, hepsi birbirinden farklı özel mağazalarını anlatmak istiyor; dostlarını geniş bir yelpazeye davet ediyor, hadi ona kulak verelim, Facebook Event'ine tıklayarak 22-23 Ekim'de Santralİstanbul'da buluşalım!



** Henry Holland ve Emel Kurhan katılımı koltuk sayısı ile sınırlı olduğundan benden sonra:) olmakkaydıyla hemen 123@xoxothemag.net adresine mail atınız hanımlar beyler:))

7 yorum:

biu dedi ki...

mail attım maıl attım! :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@biu gelmedi gelmedi gelmediii:/

tuuced dedi ki...

en güzel pazartesi haberi booom :)

Melis dedi ki...

Harikaymış :) keşke bende o tarihte İstanbul'da olsam :( böhhüüü

bu arada Boom üstündeki bluz çok hoş! kumaşın üzerindeki desenlere bayıldııım :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

ya ben cuma akşamı katılmak istiyorum ama mail atın dedikleri mail adresi çalışmıyor. acaba gitsem kapıda kalır mıyım, fikriniz var mı?

*STYLEBOOM* dedi ki...

denizcim cuma icin mail atmana gerek yoki open party, cok gec kalmazsan sıkıntı yasamazsın.
amaa cumartesi gunu soylesiler konferans salonunda oldugu icin yani atilim koltuk sayisiyla belli oldugu icin onu garanti edemedim, adresten mail atip yer ayirtanlar vardi adres gecici bir adres olabilir ve katilim dolduysa kapanmis olabilir?

deniz saatçioğlu dedi ki...

çok teşekkürler bilgi için, o zaman cuma kesin gidiyorum, cumartesine bakalım. sen de orda olucak mısın cuma? çok isterim tanışmak, acemi bir blogger olarak :))