27 Ekim 2010 Çarşamba

AKSESUAR | Zeynep Güçlüten Şapkalar



Bir düşün bakalım kafanın içinde ne var? Sorular... Cevaplar ... Planlar... Süt Kardeşler filminden bir iki replik:)... Hüzün... Huzur... Saatin tik takları... Mutluluk ... Umut... Her ne varsa al hepsini ZEYNEP GÜÇLÜTEN şapkalarının içine koy o halde, çünkü hepsini kucaklayacak kadar güzel bu şapkalar!



Benim gibi bir şapka düşkününün yeni keşfi Zeynep Güçlüten'in hoşgörüden kaosa, puantiyelerden iğne oyalarına binbir güzellikle süslediği şapkalarını satın almak için WHAT'S IN MY HAT isimli blog sayfasına ya da Bliskiss'e tık tıklayın hanımlar(ve beyler:))! Üstelik blogda Zeynep'in sürekli yenilenen modelleri yanında gezip gördüğü, keşfedip dokundukları da var:)

4 yorum:

casey23 dedi ki...

boom süper bu şapkalar!!! yolda yürürken kafamdan hızır idi yunus idi diye geçirirken aklıma mukayyet olabilecek türden şapkalar bunlar :D paylaşım için saol!!

Onur Çiçek dedi ki...

süpermişş yaa zeynebe bi ugramak şart oldu o zmann

Cansın Ekşi dedi ki...

paylasımın için cok tesekkür ederim sapkaları görünce benim sapkaları alıp boyamıslar mı diye sapkalarıma kaydı gözüm.simdi blogdaki tüm sapkaları teker teker inceliceeem..

visnetadindaa.blogspot.com

Melis dedi ki...

şapkalara bayıldım..süperler :)