5 Ekim 2010 Salı

ALIŞVERİŞ | MATCHBOX Vintage



Mart 2010'dan bu yana vintage sözlüğümüze bir yenisi ve hatta epey de sempatiği olan MATCHBOX eklendi:)) Uzuuun uzun yıllar pek vintage giymeyen, vintage parça seçmeyi de çok bilmeyen, gel gör ki yeni sezonun en vintage havalı, en nostaljik parçalarına kapılan bendeniz MATCHBOX'la şunu anladım, olayım vintage seçememek değil vintage mağazalardaki karmaşa. MATCHBOXson zamanlarda buna güzel çareler üreten vintage butiklerden biri:))



İki kardeş her tür vintage'a olan tutkusunu bir elin nesi var iki elin sesi var şeklinde MATCHBOX'a dönüştürmek üzere yola koyulmuşlar, "yola koyulmak" burada mecaz değil gerçek: Londra, Berlin sokaklarından bahsediyorum:)



Çoğunlugu Londra'dan ve Berlin'den toplanan parçaların yanı sıra butikte Paris ve Amerikadan gelen özel ürünler de var. Tabii sandığın gücünü unutmak olmaz: burada en kıymetli aile yadigarları bile var. Siz mevsiminize ve döneminize karar verin yeter: 60'ların Betty'si mi; 70'lerin çiçek kızı mı; 80'lerin disko kraliçesi misiniz?

Aksesuar meraklıları için renkli clutchlar ve kocaman güneş gözlükleri, Timex 80 saatleri, Nixon headphonelar ve dahası! Birbirinden özel tasarımlarıyla Lola çantalarla en pop, Bebek Şenliği'nde size anlat anlat bitiremediğim Günseli Türkay ayakkabı ve çantalarla en punk hallere bürünmez miydiniz:) ?

İletişim:
Kılıçalipaşa Mahallesi Matara Sokak No:14 Cihangir
Her gün 11:30-20:00; Cumartesi 12:00-20:00 arası açık
0212 245 43 05
info@matchbox-ist.com
Matchbox Facebook İçin Tık Tık:)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

istanbula ilk geldiğimde mutlaka uğrıycammmmm :)

Cansın Ekşi dedi ki...

ah bi türlü gidemediğim matchbox :(
vintage açlığımı burda giderebilirim diye düsünüyorum.

visnetadindaa.blogspot.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

@minis design ideas mutlaka ugra pisman olmayacaksiin:))

@cansineksi bazen oyle olur yaaa hadi kalk git hatta post yap sen dee:))