13 Mayıs 2011 Cuma

KOLEKSİYON | BKG "İstanbul" Koleksiyonu İle İstanbul Bahar

İstanbul'u sevenleeer elime mum diksin! Size İstanbul esinli, kokulu, detaylı bir haberim var:) BKG yani Bilkent Kültür Girişim'in yeni "İstanbul" koleksiyonu. Bence burada çok vakit kaybetmeden hemen şuraya TIKLAYIN görün, beğenin, alın derim:)



İstanbul'un Kızkulesi, martısı, vapuru,Galata'sı, manolyası binbir detayının enn güzel illüstrasyonlarından cam çay bardakları, porselen çay fincanları, müzik kutuları, takı tuku kutuları ve hatta tshirtler, eşarplar sizi bekliyor:) Mesela benim eşarbım nasıl?



Mavi sularda seyreden bir vapur, üstünde balık bekleyen martı, ve tabii romantik ya da dramatik Kızkulesi, bu yaz onları boynumda, başımda taşıyacağım. Tamm da deli bir eşarp modası varken:)



Bahar çiçekleri açarken ben de eşarbımın paketini açtım, bence pek güzeliz:) Bu koleksiyon ayrıca bence çok özel çünkü Ankara'lı, bize komşu okul olan Bilkent'den cici mi cici bir yeni mezunun dönem sonu projesinin geliştirilmesiyle olmuş. Bu yetenek kumkuması cimcime tasarımcı bu yıl New York'a hem de Parsons'a burslu olarak eğitim almaya gidecek!



Yeni hedefim İSTANBUL koleksiyonundan çay bardaklarını 6ya tamamlayabilmek vee kırlentlerden edinmek:)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

boom bunlara bayıldım! nerden edinebiliriz?

Melis dedi ki...

Eşarbına bayıldım! Çook güzel. Güle güle kullan Boom :)

Adsız dedi ki...

mrb,
cok güzel seyler.
Bunlar sadece i-net den mi aliniyor?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@meg bkg.com.tr den alabiliyorsunuz ama yakin plan nerelerde var yine sitede yaziyordur herhalde muzelerde filan var galiba:)

@melis tesekkur ederim cnm sen de esarplardan anlarsin mutlu oldum<3

@adsiz bildigim kadariyla turistik yerlere de satiliyor ama yarintili bilgiyi web sitesinde bulabilirsiniz sanirim:)

Adsız dedi ki...

Selam,

Bu ürünleri ve çoook daha fazlasını www.bkg.com.tr adresinden online olaraks atın alabilirsiniz...