7 Mayıs 2011 Cumartesi

KOLEKSİYON | Süleyman Demirel "Ten ve Kan"

Maalesef bazı yörelerimizde hala yaşanan ve bu gerçekle hayatımıza devam ettiğimiz "Recm" pek çok kez filmlere, kitaplara, belgesellere konu oldu. Bu defa ise bir koleksiyon "Recm" üzerine kurulmuştu.

SÜLEYMAN DEMİREL, ilk kişisel defilesine çok etkileyici hatta gerçekçiliğiyle sinir bozucu bir kısa filmle başladı. Sonrasında kanlı ayakları anımsatan kırmızı lekeli çoraplar ve yüksek ökçeler içinde modeller podyuma bir bir çıkmaya başladı. "Ten ve Kan" kıpkırmızı ve ten rengi şatafatlı dantellerde hayat bulmuştu ve recm morları... Koleksiyondan en beğendiğim parçalar aşağıda.



Süleyman Demirel, üzerinde sanıyorum fazlasıyla hayran olduğu John Galliano'nun bir fotoğrafı olan tshirtü ile seyirciyi selamlarken, yine tıpkı onun gibi "bu podyum benim" dercesine kendine güvenli bir yürüyüş yaptı ve alkış aldı. Koleksiyon renkleri, dantellerin güzelliği ve temasıyla gayet güzeldi, artık alışık olduğumuz ve ticari kısmı da göz ardı edemediğimiz üzere kimi zaman fazlasıyla kitschleşse de çoğunluğu zarif ve hareketli parçalardan oluşuyordu.



Defileden hemen önce backstage oldukça hareketliydi. Demirel, en ufak ayrıntıya kadar her şeyle tek tek ilgilendi. Gerçek hayatta olamayacağını bilmek ne acı ama podyumda kadınların üzerine güller atılarak defile sonlandı.


3 yorum:

buuby. dedi ki...

tuğçe kazaz da olacaktı hani?

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet canim son anda kadro disi kalmis:o

Tugceyi izlemek ayri zevk olurdu oysaa:/

Onur Çiçek dedi ki...

ellerine saglık cnmm