7 Mayıs 2011 Cumartesi

KOTON Beni Sultanıma Kavuşturdu!

Sanırım Salı günü hayatımın ennnnnnnnnnnnn güzel ve heyecanlı günlerinden birini yaşadım:)) Sonunda evet sonunda çok küçücükken İzmir Fuarı'ndaki karşılaşmamızı saymazsak Sultanımla bir araya geldim:) KOTON'un "Bir Türkan Şoray Filmi" isimli Şoray baskılı tshirt koleksiyonu şerefine!



Her şey çook güzeldi, Şoray buğulu gözleriyle geldi, inanılmaz tatlı, asil, sevecen ve mütevaziydi. Gerçek bir kraliçe nasıl olabilirse işte öyle. Koray Caner'in bıyıkları bile daha bir jöndü o gün, kimin arşısında olduklarını bilir gibiydi. Ve beeen:) Aslında çok hastaydım, başım fılfır fılfır dönüyordu, bir Yeşlilçam klasiği olan o assolist sahnesinin petek petek döndüğü kareler olur ya işte öyle:p Kısacası ben de ortama uygundum. Bool bol sohbet ettik, bu tshirtlerden çok önce de onun baskıları olan broşlarımız, çantalarımız vs olduğunu anlattık, çok sevindi. Şoray'ın bu projeyi kabul etme sebebi bu tshirtler aracılığıyla onu seven herkesin kalbinin üstündeymiş gibi, sanki sevenlerine sarılmış gibi hissetmesiymiş.



Yukarıda daaa benim favorilerim:)



Veee beklenen an! Sultanım bana "ne kadar hoşsunuz siz" dedi, kalbim güp güp attı, bayılmışım.. Pıt! Ayıldığımda şu fotoları çektirdik:)



... ve baş başa:) Ne diyebilirim "Çok Mesudum Sevgili Styleboomerlar!"


21 yorum:

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

şu gülücük hiç uzaklaşmasın dudaklarından.. muhteşemsiniz..

Melis dedi ki...

Nasıl bir duygu çok iyi anlıyorum Boom :) Bir keresinde İstanbul'da karşılaşmıştık. Gördüğüm an elim ayağım titremişti. Normalde şakır şakır konuşurum ama Türkan Sultan'ın karşında kekelemeye başlamıştım. O günden bana imzası ile benim için yazdığı kısa bir notunu kaldı. Özenle saklıyorum :)

İkinize de bayılıyorum. Fotoğrafta muhteşem çıkmışsınız! <3

Bu arada benim favorimlerim Koray Caner'in elindekiyle, seni son iki favorin :)

Junon dedi ki...

Sultanla aynı karede olabilmek...çok şanslısın Boom :)

tuguna dedi ki...

ayyyyyyy ben asigim turkan soray'a, hos olmayan mi var gerci:) hala cok guzel hala cok zarif...kesinlikle turkiye'ye gidince bu tisortlerden alicam umarim bitmez. ayrica sultan hakli valla cok hossun:) hafiften gencligine de benziyorsun bence boom:)

Cansın Ekşi dedi ki...

harikasınız harikasınız ! pıt!

visnetadindaa.blogspot.com

rebeltakipte dedi ki...

Tek kelimeyle harika,Türkan Şorayla aynı karede resimler şahane :))

reyhane dedi ki...

Ne güzel,ama Şoray da giyseymiş ya tasarımlarından bir tane..

Unknown dedi ki...

ne mutlu sanaaaa :)) keşke sultan da tasarımlardan birini giyseymiş. ya da sen giydrseydin ya ! tam boom olurdu :)

Adsız dedi ki...

ecnebinin marilyn i varsa, bizim sultanımız var..o gözler kimleri öldürmemiştir acaba..

Adsız dedi ki...

ahhhh mest oldum darısı biz styleboomerların başına:))

Ece dedi ki...

türkan şoray gözleri meşhurdur sette çalışanlar gözlerinden çok etkilendiği için pek çalışamazmış bunu bir köşe yazısında okumuştum:) fotoğraflar bu kadar olmasın daha fazla fotoğraf görmek isteriz:D

Melis dedi ki...

Konu dışında bir sorum olacak lütfen cevapsız bırakma bom. Her yazında 70 defa tweetlenmiş gibi göstermesi tesadüf elbette ama neden orası öyle yani zaten twitterda seni takip ediyorum ama her yazını 70 defa tweetlemedin kafam karıştı açıklık getir lütfen.saol

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

boomcum mutluluktan ışıldıyosuunnn fotolarda:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

hanimlaar hepinize cok tesekkur ederim:) hakikaten de ne kadar guzel bir an oldu benim icin kelimeler yetmez:))

@meliscim haklisin cnm 70 degil de 68, daha postu grdigim anda oyle oluyor ama sebebini ben de bilmiyorum:)?

Lumos Design dedi ki...

Koton'da inceledim geçenlerde koleksiyonu, seçim yapmakta zorlandığım için hala alamadım ama en kısa zamanda edinicem bu tshirtlerden. Hepsi Türkan Şoray'ın güzelliğine yakışır tasarımlar olmuş.

Trendydolap dedi ki...

bir benzerlik var sanki :)

http://trendydolap.blogspot.com/

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Siz ikiniz de nasıl güzel kadınlarsınız/hanımlarsınız .Maşallah.İnsanların içlerinin güzelliği yüzlerini yansırmış biliyor musun Boomcum.Fazla söze gerek yok.İkinizi de çoookk seviyorum.

http://papis-style.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

boom cum sende en az sultan kadar güzelsin amaaa :) pelin

zep_bilgen dedi ki...

daha önce de söyledim ama dayanımycam tekrar söyliycem :)) her zmn güzelsin ama o gün mutluluktan heralde, çook daha güzel görünüyormuşsun boom! Işıl ışılsın!

yasemen k. dedi ki...

hii süpeer! Boom sizi benzeten oluyor muu o:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ayy herkese cok tesekkur ederimm ben sultanin tirnagi bile olamam olamaaam:) cok asil, cok zarif ve cok sevecen bir kadin, hayranlik duymamak mumkun degil:)