3 Mayıs 2011 Salı

RED CARPET | Met Gala 2011

Her sene heyecanla beklenen MET GALA bu yıl oldukça büyük bir katılımla gerçekleşti, bunu sanıyorum ALEXANDER McQUEEN'e borçluyuz. Galada hemen herkes çok ama çook şıktı, peki ALEXANDER McQUEEN'e yaraşır mıydı? Bence hayır! Bence bu ismin hak ettiği gösteriş ve olağanüstülük yoktu galada. Benim ilk beşim:

1) Diane Kruger-Jason Wu
2) Leelee Sobieski - Alexander McQueen
3) Dakota Fanning - Valentino
4) Madonna-Stella McCartney
5) Renee Zellweger-Carolina Herrera
6) Isabel Lucas- Louis Vuitton
7) Christina Ricci- Zac Posen
8) Emma Stone-Lanvin
9) Liv Tyler- Givenchy
10) Gisele Bündchen- Alexander McQueen



Alexander McQueen: Savage Beauty isimli serginin açılış galasında kim kimler tarafından giydirilmiş pek tabii ki bu gecenin sebebi olan kişi ile başlayayım:)

ALEXANDER McQUEEN:



Daphne Guinness ve Naomi Campbell McQUEEN'in en iddialı ve sıradışı kostümlerinden seçerek gecenin aslında nasıl olması gerektiğini anlatır gibiydi. Daphne Guinness'in kuştüylerinden hazırlanmış kostümü sergideki parçalar arasında.



İşte benim en şıklarımdan biri. Leelee Sobieski ALEXANDER McQUEEN içinde zarif.



Salma Hayek de pudra rengi drapeli çok şık ama pek de McQueen McQueen olmayan bir ALEXANDER McQUEEN elbise içinde.



Karen Elson ve Sarah Jessica Parker da ALEXANDER McQUEEN şıklarından. SJP'nin incecik taşlarla süslü vücuda kum saati formu ilüzyonu veren elbisesini çok beğendim.



Chloe Sevigny ve Hillary Rhoda podyumda muhteşem duran iki ALEXANDER McQUEEN'i seçmişler. Sevigny maalesef elbisedeki Fleet Street havasını yakalayamamış ve çok sıradanlaştırmış.



Gisele Bündchen en güzel ALEXANDER McQUEEN'lerden birinin içinde. Gecenin en muhteşem kırmızısı. Etek ucundaki pilise detaylar ve hacimli kuyruğu muhteşem.

CHANEL:



McQueen giymeyeceğini açıklayan Anna Wintour bence gecenin en şık CHANEL'lerinden biri içinde. Tamamen payetlerle renk blokları verilmiş elbise kimbilir ne kadar ağırdır:) Eh bu yükü de ancak Anna gibi bir kadın taşır:)



Yeni kızılımız, Karl Lagerfeld'in biriciği Blake Lively enfes bir CHANEL içinde. Bu elbise Sonbahar 2009 couture koleksiyonundaki favorilerimdendi ve Blake'te podyumdakinden bile güzel durmuş.



Ve fakat Kaiser keşke diğer konuklarını da Blake kadar sevse! Freida Pinto'yu ilk defa böyle korkunç bir seçimin kurbanı olarak gördüm. Saten elbisenin kollarındaki drape detaylar çok güzel ama o karavatımsı grafik maalesef:/ Kristen Dunst ise işçiliği ve materyalleri servet değerinde olan Sonbahar 2010 couture koleksiyonundan seçilen kıyafetiyle yine beni pek memnun etmedi. Ne saç ne ayakkabılar ne elbise Kirsten Dunst'a gitmemiş.

GIVENCHY:



Liv Tyler had safhada güzel olduğu için kıyafete odaklanmak zor olacak biliyorum:) Styleboom'u takip edenler bilir Ricardo Tisci'nin son couture koleksiyonuna adeta taptım! İşte bu koleksiyondan enfes bir parça içinde Tyler. Kremden sarıya geçişi, kuş tüylerini ve kanat formlu gövdeyi çook beğendim!



Givenchy tercih eden diğer isimler Alicia Keys ve Mary-Kate Olsen. Alicia Keys'inki sıradandan öte değil bence, deri ceket ve kemer detayı ile biraz farklılık katılmış. Olsen'in kırmızı dalgalı, yaka ve kol uçlarında zümrüt yeşili detaylar olan GIVENCHY'sine ise bayıldım, keşke üste oturan bir modeli de olsaydı:) [sanki alacağım da:p]

CAROLINA HERRERA:



Yaşlandıkça çıldırtacak gibi güzelleşen Renee Zellweger beklendiği üzere CAROLINA HERRERA'nın konuğuydu. Elbisesinin rengi, derin sırt dekoltesi, sırt dekoltesinin etrafından gövdede ön taraf doğru süzülen taşlı işlemeleri hepsine ayrı bayıldım! Ultra şık, feminen, zarif



Kıyafet seçimleri hep talihsiz olan Christina Hendricks de neyse ki bu defa CAROLINA HERREA ayesinde şıklığı yakalamış. Bakır tonlarda degrade elbisesinin renkleri ten ve saçlarına inanılmaz yakışmış,elbisenin kollarını çok beğendim. Sofia Vergara da tasarımcının İlkbahar koleksiyonundan meşbur çiçekli kıyafetlerinden birini seçmiş:)

STELLA McCARTNEY:



Galada en çok misafiri olan belki de Stella McCArtney idi. Maviler içinde Maggie Gyllenhall'un elbisesinin rengini, ışıltısını, yakasını sevdim. Eva Mendes ise olmuyor olmuyoor! Kadının zaten hafif kaba bir görüntüsü var, böyle bol uçuş uçuş giyinince iyice çingene gibi oluyor. Asimetrik kollu pilise elbisenin rengi de muhteşem kendi de ama Eva Mendes'e yakıştıramadım. Bir de Eva'cığım duak kalemini yamuk çizmişler:)



Kate Hudson karnı burnunda galaya icabet etmiş:) Hamilelikte saten değil uçuşan şifonlar tercih edilmeli bence, Angelina Jolie'nin zümrüt yeşili hamile elbisesi hala aklımdan çıkmıyor:) Naomi Watts ise McCartney değil de Oscar de la Renta'nın eskilerinden birini giymiş gibi. İlginç.



..veee Madonna! Tavşan kulakları olmadan da müthiş olunabiliyor:)Elbisenin rengi, formu, kuyruğu ve belden etek ucuna doğru kayıp giden gümüş yıldızlarını çok beğendim.



Ateş gibi sıcak Rihanna, buz gibi soğuk Gywenth da Stella McCartney giyenlerden. Rihanna danteli giyince hakkını verenlerden.

MARCHESA:



Fergie'nin durum git gide betere sarıyor. MARCHESA içinde bile böyle görünmek başarı! Bir kıyafet bu kadar mı olmaz Fergie'ciğim, bu sne değilsiiin! Shalom Harlow ise tek kelimeyle muhteşem!



MARCHESA'nın perisi Miranda Kerr kuğu gibi, ama ben daha çok ayağındaki Nicholas Kirkwood'larla ilgilendim:)

OSCAR DE LA RENTA:



Penelope Cruz siyah, Serena Williams beyaz, ikisi de Oscar:) Penelope zarif ve hoş, Serena ise zaten oldukça gösterişli etek kısmı olan bir elbiseye ve oldukça gösterişli bir cüsseye sahipken şapkayı gereksiz kullanmış, sırf Royal Wedding'e inat:)

RALPH LAUREN:



Bir diğer hamilemiz Jessica Alba ve model Lily Aldridge RALPH LAUREN'in konuğu ve ikisi de altın ışıltısı içinde.

PRABAL GURUNG:



Son dönemin büyük çıkış yapan tasarımcılarından Gurung iki efsanevi vücudu giydirmiş, Ciara ve Demi Moore. Ciara'nın elbisesi favorilerimden.

LOUIS VUITTON:



Louis Vuitton konuğu Leighton Meester yani benim Queen B'ciğim nazarlara geldi! Nerede o eski Leighton aah, koskoca McQueen galasına bu halde mi gelecektin? Elbise güzel ama burası için değil! Isabel Lucas ise tapılası olmuş: renk, model, aksesuarlarla muhteşem

MICHEAL KORS:



Gerçek Amerikan kadınının biricik temsilcisi KORS şanına yaraşır 3 ismi giydirmiş:) Diane Agron'u zaten çok beğeniyorum. Neon pembe içinde çok güzel olan Brookly Decker'ı ilk defa bu kadar "kapalı" görüyorum:)

GUCCI:



J-Lo giyinmeyi hep iyi bilir, ben en çok fuşya elbisesini kan kırmızı rujla süslemesini sevdim. Evan Rachel Wood GUCCI'si ile kendine yakışan bir renkte.

ESCADA:



Kerry Washington'in elbisesi renk olarak sahane ama ben bu pencere olayina pek isinamadim, bence daha cok bir yaz elbisesi gibi. Lea Michelle ise biraz daha çalışmalı! İstikrarlı değil bence bir çok iyi bir fena.

CALVIN KLEIN:



Claire Daines her zamanki gibi minimal ve soft bir seçim yapmış. Sıkıcı. Zoe Saldana ise elbisesinin çook şahane rengine ve kendisine çok yakışmasına rağmen kırmızı halıya gösteriş getiren nadir isimlerden olduğu için bu defa beni üzdü:)

TOMMY HILFIGER:



Tommy Hilfiger şaşırttı, özellikle Jess Stam'in elbisesi süper tatlı! Elizabeth Banks asimetrik, altın payetli elbisesi şu milyonlarca kez gördüklerimizden, yalnız makyajı pek hoş! Jessica Stam baştan ayağa muhteşem!

DİĞERLERİ:



Emilio Pucci- Beyonce bunu bize yapma artık! Yeter hep aynı, deniz kızı model, tamam anladık popo var, bizde de var çok şükür de bir tek popo değilsin. İşlemeler güzel, yaka kısmı şahane ama keşke başka birinde olsaymış.



Duy da inanma! Jennifer Hudson Vera Wang giymiş, Versace bekliyorduk haliyle. Kıvrımlarına ve olgunluğuna yaraşır bir elbiseyi tercih ederdim. Vee Doutzen Kroes belden aşağısı puantiye kat kat tülden kıpkırmızı bir Giambatista Valli içinde çook tatlı!



Jason Wu seçen bir diğer isim Nicole Richie, zarif ve farklı. Chanel Iman zaten aşırı zayıf ve bu - Dolce&Gabbana güzel bir dolgunluk istiyor, bence olmamış!


Ashley Greene cok guzel, cok zarif bir Donna Karan içinde. Vee biricik Florence Welch YSL içinde enfes, kollar, kuş tüyünden pelerini, yakası ile şiirsel bir nostalji.



Anna Wintour'un kızı Bee çok kendi stili içinde değil fakat seçimi manidar: Balenciaga. Roitfeld'in kızının papaz olduğu ev:) Şarap rengi elbisesi sırttaki uzun eklentisi ile çok şık. Güzel melek Rosie Huntington-Whiteley ise gül kurusu bir Burberry içinde, her bir yandan açılmış elbiseleri pek sevmiyorum.



Taylor Swift'şn kırmızı halı seçimlerini hep çok beğeniyorum. Bu defa ona özel enfes bir J.MENDEL içinde. Makyajı da mükemmel! Ashley Olsen ise vintage Dior'u ile her zamanki gibi zevkini konuşturmuş.



Zac Posen içinde Christina Ricci... Sonunda McQueen gecesine yaraşır kocaman, dramatik, gotik bir kostüm!



Benimki Jason Wu giymiş! Bir tek Diane olsa bana yeter:) O kdar net söylüyorum:)



Valentino'su enfesss Dakota Fanning'in. O ç,çekleer, kat kat tülleer. :) Bir tek saçlar bu elbise için olmamış bence.



Çiçekler içinde bir Lanvin! Emma Stone gümbür gümbür geliyor:) Hele de bu ruju kendine bu kadar yakıştırırken. Bu arada genelde bronz görmeye alışkınız kendisini, bu defa kar beyazı!



Proenza Schouler elbise müthiş farklı! Ta taa genç kızların gözdesi Kristen Stewart. Elbise şahane, poz da iyi, inanamıyoruum:)

Görseller: just jared

17 yorum:

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

gördüüm en güzel kırmızı halı postu!

zıbırtı dedi ki...

bnde miranda kerrin yanındaki orlandoyla ilgilendim ama..kader kısmet napalım :P

Işık dedi ki...

Çok güzel fotoğraflar, süper bi post olmuş.
Yalnız geçen hafta İngiltere Prensi ile Kate Middleton'ın düğün için verdiği akşam yemeğinde de çok güzel tuvaletler vardı, hiç yorumlayan blogger görmedim. İstek post yapabiliyo muyuz? :))

ÇİĞDEM SİNOĞLU dedi ki...

boom biizm için mükemmel dopdolu bi post hazırlamııssın teşekkürler:)
Sarah Jessica Parker, Gisele Bündchen, liv tyler, Renee Zellweger, Diane Kruger, Diane Kruger muhteşem olmuşlar gerçekten. gecenin en kötüleriyse beyonce, kirsten Dunst olmuş bence. bende gerçekten beyonce seni seviyorum ama yapma artık diyorum:))

SvGLove dedi ki...

Sahanesin Boom, cok sey ogreniyorum senden!
Eva Mendes yorumlarina cok guldum!
Miranda'dan gozlerimi alamadim, o nasil bir guzellik yahu!
Kristen Stewart bende yine sinifi gecemedi:/

aysegul in ny dedi ki...

bana kırmızı halı yap gerisini boşver boom :)) beyonce için iyi mi dedin kötü mü anlamadım ben çok begendim sıradan ve gereksiz dekolte yok en azından bir de jennifer Lopez yorumu bekliyordum gelmemiş upps:)

aysegul in ny dedi ki...

bana kırmızı halı yap gerisini boşver boom :)) beyonce için iyi mi dedin kötü mü anlamadım ben çok begendim sıradan ve gereksiz dekolte yok en azından bir de jennifer Lopez yorumu bekliyordum gelmemiş upps:)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

boom senin bu özel günlerle ilgili yazıların süper oluyor! ilk önce senin bloguna bakıyorum mutlaka bulacağımı biliyorum çünkü. süpersin! öpüldün kocaman:)

Didem dedi ki...

şahane bir post olmuş boom gerçekten acayip zevk aldım okurken favoriim benim de alexandermc queen içindeki Leelee Sobieski oldu ama Rosie Huntington-Whiteley nin burberry si de çok hoş görünüyor.
http://kucukplastikcicekler.blogspot.com/

yasemen k. dedi ki...

neredeyse hemen hemen herkes süper ötesi mi olmuş yoksa bana mi öyle geliyor boom? başlarken favorim diye aklımda tutuyordum hopp bir baktım hepsi favorim olmuş :)) sanki pek bir sahane red carpet bu sefer :)

Adsız dedi ki...

Kesinlikle ilk yoruma katiliyorum.harika bir kirmizi hali postu..tebrikler styleboom:)

Stardust Memories dedi ki...

Christina Hendricks ya git gide şişiyor ya da git gide kötü giyiniyor. Bence bu elbise de olmamış. Bu kadın dar giysede olmuyor bol giysede o hep mad men deki haliyle kalsın mümkünse. ayrıca olsen'ın vintage dior'u ne kadar şahaneymiş. tapılası yani. Ama gecenin en güzelleri Gisele ve Leelee olmuş! bayıldım ikisine de

Melis dedi ki...

Ya sen varya sen blog camiasının en ama en iyisisin Boom! Benim de ilk göz ağrımsın <3 Yine muhteşem bir post hazırlamışsın! Ellerine sağlık! Beyonce yorumuna bayıldım :))

Benim de favorilerim ise Gisele Bündchen, Leelee Sobieski, Renee Zellweger, Isabel Lucas, Diane Kruger bir de Jess Stam :)

Ya varya ders arasında ilaç gibi geldi bu post Boom :)

Adsız dedi ki...

Thalia'yı eklememişsiniz! Benim favorim, kesinlikle çok güzel olmuş.

passion fashion dedi ki...

konuyla alakasız olarak birşey söyleyeceğim..
boom bu yüzüğü senin için yapmış olabilirler mi :)
http://designspiration.net/image/1404/

Manolya dedi ki...

Benim favorilerim:

1. Diane Kruger
2. Florence Welch
3. Ashley Olsen
4. Jessica Stam
5. Ashley Greene
6. Renee Zellweger
7. Naomi Watts
8. Leelee Sobieski

10'a tamamlayamadim, budur yani :)
Christina Hendricks'i gorunce cidden uzuluyorum, kadina mail atip stil danismanligini yapabilir miyim diyesim geliyor. O kadar guzel bir kadinin kirmizi halida berbat secimler yapmasi cok tuhaf.

Octopus Mind

*STYLEBOOM* dedi ki...

@trend pinari unlulerimiz cok basariliydi ondan:))

@zibirti benim d egpozum kaymadi degil:p

@ışık evet haklisiin ama foto bulamadim ben hic duzgun hep ustu getty yazili olanlar vardi:/

@cigdemm resmen hemfikiriiz:)

@svglove :)) tesekkur ederiim. kristen bence artik bilerek yapiyor!:p

@aychulus cnm o kadar yoruldum ki bi kismini yorumlayamamisyt,m ama tamamlad,m simdi:)

@fashion design cns teekkur ederiim:)

@didem tesekkurleer:)

@yasemen k oscarin pabucunu dama atti bence:)

@tesekkur ederiim:)

@stardust bence de aynen mad mendeki gibi giyinse olay bitecek:)

@melis :)) zevklerimiz ayniii

@adsiz ahh Thalia mii? taparim ona! var miydi ben hic gormediim:/ bi cok kisi yok cok yprulunca biraktim:)


@melike aaaa kesinliklee!:)

@mnolya yaklasik aynıyız:)