11 Mayıs 2011 Çarşamba

PUMA SOCIAL | Gece Sporcularının Şerefine :)

Hanımlar, buyrun Boom'u bir de langırtta görün:) Bir gol atmışım bir goller atmışımmm... demek isterdim ama hayır FASHION4-U blogunun sahibi Onur Yüksel ve takımı dan dun attılar ,golleri yedim hep:/



Neyse buradan beni bir de dartta görün diyor ve PUMA SOCIAL'da rövanşa davet ediyorum karşı takımı:) Peki bu PUMA SOCIAL ne ola ki? Basit: gece eğlenirken, gülerken, dansederken yapılan spor! Yani belki dart(çok iyiyimdir:)) , belki bowling ( o ayakkabılarla asla:p) , belki bilardo(hii çok severim), belki masa tenisi ( başımı döndürür:)) ya da langırt ( o konuda durumum ortada:/ ) Hani sabahlayana kadar oynadıklarımız işte:)



PUMA bakıyor, diyor ki bunlar da baya baya spor, barlara, klüplere PUMA SOCIAL oyun alanları kuruyor, bu köşelerde gelip de oynayanların fotoğrafları çekiliyor, videoları kaydediliyor, hem de orada anında hediyeler dağıtılıyor, üstüne facebookta yayınlanıyor:) Bu oyun alanları nerede ve ne zaman diye soracak olursanız Mayıs takvimi hemen yukarıdaki fotoda:) Detaylar www.facebook.com/puma 'da:)

Gece sporcularının şerefine PUMA SOCIAL Mayıs boyunca da tam gaz devam ediyormuş:) Beni görürseniz gelin oynayalım:)

5 yorum:

kharit dedi ki...

saç bandın süper olmuş(herzamanki gibi)

Melis dedi ki...

O oyunların hepsini çook severim. Hepsinde de çok iyiyimdir :p Langırtta rakip tanımam! :D O değil de Boom saç bandına bayıldım! Ama kolye mi o? Çünkü ben de kolyeyi saç bandı olarak yaparım. O yüzden soruyorum :)

Adsız dedi ki...

sac bandin nerden boom? boom style da aradım ama bulamadım :/

Adsız dedi ki...

sac bandin nerden boom? boom style da aradım ama bulamadım :/

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz sac bandi degil o aslina bir kolye:)) ben o sekilde taktim. koto'dan almistim kolyeyi de:)