15 Mayıs 2011 Pazar

RED CARPET | Cannes 4. Gün 4. Gece



Cannes kırmızısı tam gaz devam ediyor:) 4. gün ilk 3 güne oranla biraz sönüktü kırmızı halı açısından, umarım bugün toparlanır:p

GECE: Pirates of The Caribbean Galası



Penelope Cruz başrolde oynadığı filmin galasına bol işlemeli, drapeli, fırfırlı bir MARCHESA ile gelmişti. Tuvalet evet güzel ama bence çok göz yorucu, ayrıca bir şekilde Penelope gibi değil sanki. Onu çoook hem de çok daha şık ve stil sahibi biliyoruz biz.



Sayın jüri Uma Thurman, ilk günkü gibi beyazı tercih etmişti, bu defa CHANEL couture. Elbisenin duruşunu beğenmedim açıkçası. Ama arkada kuyrukta çıkan iç etek detayı ve kurdele hoşuma gitti.



Karolina Kurkova bu defa daha dağınık bir seçim yapmış. Elbise detaylarda harika ama nerede o ilk günkü Kurkova? Siyah bol tüylü, bol zamazingolu elbise CHANEL.



Jane Fonda yine muhteşem. Gece mavisi omuzları açıkta bırakan drape elbisesinin yalınlığını boynundaki kocaman safir gerdanlıkla tamamlamış.



Clemence Poesy'nin yukarıdaki ahı gitmiş vahı kalmış halini rüyama filan görsem inanmazdım! Yıkık dökük, sanki kendisine büyük gelmiş eski bir elbise giymiş gibi (ki bu elbise bir YVES SAINT LAURENT yani sorun onda olamaz:)) Elbisenin perişanlığına darmadağın saçlar ve makyaj yapılmamış gibi görünen profil de katma değer olmuş!

GÜNDÜZ: Basın Lansmanları ve Gezmeler:)



Penelope gündüz basın lansmanında tammm kıvamında! Renk, model, ayakkabılar hepsi şahane! Lacivert elbisesi STELLA McCARTNEY, ayakkabıları ise CASADEI.



Diane'ciğim 4. günü Cannes'da gezip tozarak geçirmiş. Yukarıa baştan ayağa muhteşemmm! Elbise ve gömlek JEAN PAUL GAULTIER.

GECE: Finch's Quarterly Yemeği



Emily Browning sanırsın Cannes'a geldiğine bin pişman, hep böyle bir ifade, hep bir zorlama.Siyah beyaz desenli, şeker pembe askılı cicisi MIU MIU:)



Aynı yemekte VAnessa Hudgens ROBERTO CAVALLI'si ile vahşi ve etnik bir hava yakalamış.



Mia Wasikowska bu renkte kararrlı anlaşılan, oysa kırmızı ne kadar yakışıyor kendisine. Bu defa ince pilili cici elbisesi ALBERTA FERRETTI'den:)

[Görseller:justjared,getty]

5 yorum:

Lumos Design dedi ki...

Penelope Cruz'un lila rengi marchesa elbisesinin çook benzerini ve aynı marka sanırım Mila Kunis bu yılki oscarda giymişti. uma thurman'ın karnı fırlamış, elbisesi pot yapmış teyzelerimizin deyimiyle. cate blanchetın, charlize theron'un olmadığı yerde şık ve uzun sarışın kontenjanını başarıyla dolduramamış bence. gerisini de pek beğenmedim, iyi ki rachel adams var bu sene diyorum sadece.

asl2m dedi ki...

Jane Fonda süper bir şıklık içinde.göz yormadan büyüleyici.penelopeye bakmak bile gelmedi içimden.düğerlerinde ise sadece moda kokan kıyafetler.askı görevi gören bayanlar.

Melis dedi ki...

Penelope Cruz'un gece giydiklerini hiç beğenmedim ama gündüz süper. Uma Thurman beni hayal kırıklığına uğrattı resmen :/ Jane Fonda gerçekten muhteşem ve Emily Browning yorumuna kesinlikle katılıyorum Boom! :)

yasemen k. dedi ki...

Penelope Cruz'a resmen vuruldum! :) o ayakkabı o elbisenin rengi! Şahane olmuş...(gündüz elbisesi:))

Didem dedi ki...

miumiu kendini göstermiş yine offf çok tatlııı:D
http://kucukplastikcicekler.blogspot.com/