16 Mayıs 2011 Pazartesi

RED CARPET | Cannes 5. Gün 5. Gece



Cannes'da 5. gün kırmızı halı açısından muh-te-şem geçti! Uzakdoğu ve Hintli yıldızların über zevki sayesinde:) Her yıl Cannes'ı iple çekme sebeplerimden biri olan veee maalesef bir Hollywood yıldızı olmadığı için pek çoklarının gözünden kaçan Fan Bing Bing 5. günde hala günün en iyisi!


GECE: The Artist // Martha Marcy May Marlene // Hearat Skhulayum
Galaları




Fan Bing Bing ilk günden bu yana Dragon Robe, Elie Saab ve Versace'den pek çok couture parça giydi. Artist filmi galasındaki seçimi yine ATELIER VERSACE. Lila degrade elbisenin köpükleri anımsatan uzun kuyruklu eteği ve gövdeye korse gibi oturan üst kısmı şahane! Bu elbise Ricardo Tisci'nin GIVENCHY için yaptığı ilk couture koleksiyondaki lila elbiseyi fazlasıyla andırıyor, bu onun çok daha iyi dikilmişi:)



Aynı galada bir diğer yıldız ise ustaların ustası, önünde eğilmekten bir hal olduğum JEAN PAUL GAULTIER 'den seçtiği enfes elbiseyle Sanem Kapoor. Bu koleksiondaki her ir parçayı kırmızı halıda görmeye can atarken dileğimi ilk olarak Nicole Kidman gerçekleştirmişti, ikincisi de kapoor'dan geldi. Elbiseyi tarif etme hadsizliğine girişmiyorum bile:)



Li Bing Bing kırmızı halıya kocamaaaan bir kuğu olarak geldi. GEORGES CHAKRA elbisesinin gövdesindeki işçilik muazzam fakat Li'nin üstü bu elbiseyi taşımak için biraz zayıf kalmış sanki.



Mary-Jane ve Ashley Olsen'in biliyorsunuz iki kardeşi daha var, bunlardan biri Elizabeth Olsen(ikizlerin marka ismi kardeşlerinden geliyor zaten:)) Elizabeth Olsen bir süredir tiyatro yapıyordu fakat bu defa ilk ve en yeni filmi "Martha Marcy May Marlene" ile Cannes'da! Pek tabii ki ikiz ve süper celebrity ablalarının THE ROW için tasarladığı koleksiyondan bir elbise seçmiş. 20'lere gönderme yapan kıyafetin onu biraz fazla olgun gösterdiğini düşünüyorum ama elbise de saç bandı da çook güzel!



Herat Skyulayim filmi galası pek bir ünlü geçişine sahne olmadı ama yine de çok konuşuldu. Sebebi zarif elbisesi ve duruşu ile yukarıda gördüğünüz Yuval Scharf değil elbette ama aşağıda gördüğünüz felaket:p



Bir zamanlar aynı felaketi Şenay Akay'la da yaşamıştık:) Bu kadar açmışken o dantellere ne gerek var bilemedim, koyver gitsin şekerim! Bunun bir kıt daha beteri de vardı aynı galada ama görüntü kirliliği olmasın diye koymadım:p



Vanessa Hudgens Cannes'a geldi geleli partiden çıkmaz oldu:) Bu defa yanında Selita Ebanks var vee FENDI tek omuz elbisesiyle son iki defaya göre çok daha şık!


GÜNDÜZ: Martha Marcy May Marlene Lansmanı



Elizabeth Olsen gecenin aksine gündüz de beyazlar içinde çook tatlı ve çok tazecikti! Elbisesi elbette ki yien THE ROW. Bööyle ablaların olunca stilist derdin de kalmıyordur tabii:) Elbiseyi de, sandaletleri de, ikisinin uyumunu da çok sevdim!

[Görseller: justjared, getty]

8 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Sanem Kapoor'un Gaultier elbisesi muhteşem!

http://trendydolap.blogspot.com/

JOSéPHİNE STİLL dedi ki...

katılıyorum harika:))

JOSéPHİNE STİLL dedi ki...

seçil ben yeni katıldım tatlım aranıza bloguna bayıldım postlar harika

Melis dedi ki...

Sanem Kapoor'un elbisesine bayıldım! <3

Koray Caner dedi ki...

Posttaki son fotoda Elizabeth Olsen'in o soldaki fotosunda ayakları ters duruyor ya aklım gitti sabah sabah :))

yasemen k. dedi ki...

Bu sene Cannes eskilere nazaran prıltısız mı boom? Genel olarak şık bayanlar bir elin parmağını geçmiyor gibi o:)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Boomcum,
Transparan elbise için yazacağım bu yorumu ister yayınla istersen de yayınlama sen bilirsin:-) Hani koyver gitsin o parçalara ne gerek var demişsin ya.Afedersin hani güzel olsa orası, bişeye benzese onu da açarlar gezerler de ondan dantelle kapamışlar şimdilik:-)) Töbe töbeeeee günaha sokar bu kadın milleti insanı:-))

Adsız dedi ki...

Yoruma goptum :D