27 Temmuz 2011 Çarşamba

BİR İNDİRİM HİKAYESİ | AĞUSTOS BÖCEĞİ İLE KARINCA-Vol. III-

Buradan siz sevgili Styleboomerlara LaFontaine abimizin selamlarıyla Ağustos Böceği ile Karınca hikayesini "yeniden" hatırlatmak isterim!

İndirimlerde sadece saz çalıp şarkı söyleyip yaz sezonuna yatırım yapan Ağustos Böceği sonbahar gelip havalar bozunca gardrobun başına geçer ve bir bakar ki full demode olmuş, giyecek hiç bir şeyi yok, "bunlarla dışarı çıksam tüm böcek alemi beni tefe koyar, yüzüme bile bakmaz" diye eve kapanır:p Oysa karınca öyle mi ya, indirimlerde uyanıklık edip trendlere çalışıp sonbahar/kışı da ucundan kıyısından kotarmış olan karınca, yeniden bir bir açılmaya başlayan kışlık mekanların davetlerine ince belini kıra kıra en trendy haliyle gitmektedir:)




  • Uzun şifon bir etek gördüyseniz durmayın alın, yine durmayin eve gelir gelmez astarını sökün gitsin:) Zira yeni sezonda altına boyshort(yerse) ya da mini astar(Turkiye is a non EU-country) giyilmiş transparan maksi etekler fena moda olacak!
  • dantel inanılmaz moda olacak evet yine! İndirimde cılkı çıkıp rezil olmamış dantel bir şeyler bulursanız incitmeden kapışın
  • yeni sezonun en hit trenlerinden biri de köhü köhü öksürmek! Neden mi çünkü "V" yaka hiç bu kadar derin moda olmamıştı:) Ciğeriniz bir elinizde, böyle derin V yaka bir üst blursanız o da diğer elinizde kasa sırasına girin:) Çıkışta öksürük otu almayı da ihmal etmeyin
  • Yeni sezonda "kimono" stili üstler, hırkalar, trikolar gördünüz mü alın! İçinizde bir geyşa olmasa da dışınızda olsun:) Hatta gerekirse erkeğimin ayağını bile yıkarım diye demeç verin:o
  • Annenize laf anlatmak gerekecek olsa da "zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü" mottonuz olsun, bembeyaz bir elbise ya da tulum görürseniz kimseye kaptırmayın:)
  • Hanımlar beylerin elinden bir şeyi daha kapmanın tadıı çıkarın! Smokin inanılmaz moda olacak, smokin ceket görürseniz tereddüt etmeyin altı sonra da tamamlanır:)
  • Maksi elbiseler yazdan kışa hız kesmeyecek sadece kollar uzayacak, yaz indirim döneminde bulmak zor olsa da aklınızda olsun!
  • İşte enn kolayı, nereye dönseniz karşınıza çıkacak olan puantiyeler! Hala edinmediyseniz şöyle yeni sezona uygun alıverin, hali hazırda varsa biraz daha torpil geçin:)
  • Grafik gümbür gümbür geliyor! Birbirine karışmış,renkli y ada siyah beyaz geometrik desenler, birbirine karışmış baskılar arasın gözleriniz:)
  • Çiçek desenler dal dal mimozamsı zarif hallerden kocaman desenlere, basmadan fistana yeni sezonda çok moda! Muttttlaka edinin


Renklere gelince kırmızı bu yıl en "yakut" dönemine girecek, kiremit, mor ve hardal sarısı hala baş tacı, bu renklere odaklanın! Yeni sezonun enn güzel renklerinden biri petrol mavisi, indirimde nereye saklanmış sorun soruşturun. Vee pek tabii ki camel hala çok popüler! Buna zümrüt yeşilini de ekleyin, ben unutmuşum:) O da sizden olsun!



Tabii kare formlu, uzun askılı bir çanta, satchel da edinmeyi unutmayın! Ben unuttum da şimdi ekliyorum:)

Ben bu satırları yazarken kimbilir hangi markalar neredeyse %70'e varan indirime girdi:)) Hazırsak hadi başlayalımmm:)

Bu "'ye varan" daha ne kadar küçülebilecek afişlerde meraktayım:))

[Görseller:style]

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Boommm yine yine vee yine süper bi post olmuş ellerine sağlık :)) bayıldımmm,inanılmaz keyifli olmuş

SeLeN dedi ki...

ahh hala bir maxi etek alabilmiş değilim, böhüüü :/
derin v nin hastasıyım, puantiyeye bayılırım:)
süpper post olmuş Boom:) ellerine sağlık...
PS. insanda acil alışverişe çıkma isteği uyandırıyosuuun:)))

. dedi ki...

Boom çok eğlendim yahu! Emeğine sağlık :)

çok fena transparan maxi etek giyesim var ama bir yandan da yemiyor haha:)


xo


www.heelsaremydrugs.blogspot.com

Gamze b. dedi ki...

Süper yazı olmuş boom eline saglık:)

Adsız dedi ki...

ahah Boom harika bir yazı olmuuş:D

http://wayoutmonster.blogspot.com/

gulcekim dedi ki...

vayy canına boom aştın kendini süpersin!! masalsı bir alışveriş postu olmuş. kimono üstlerden ve çiçek desenli cicilerden edinmek farz oldu artık :) eline sağlık öpücükk.

Adsız dedi ki...

ya cidden alışveriş isteği uyandırıyorsunuz :) "ye'ye varan" da çok iyiydi :)

Unknown dedi ki...

okurken çok eğlendim harikasın Boomcuğum :) hem eğlenceli hem de aynı oranda bilgi verici. valla iki avuç içimde kaşınmaya başladı sayende..zavallı kocacıklar :))

zeliss dedi ki...

Kimono üst edinmeye karar verdim.Mankenin üzerindeki çok hoşş. Benim boyum kısa olsuğu için Maksi şeyler pek yakışmıyor gibi gelioyor..Kararsızım biraz..Bu arada yakut kırmızısı ve zümrüt yeşiline de bayılıyorummm :)

Unknown dedi ki...

Bu ne güzel, keyifli bir post olmuş böyle!
Bende bugün siyah transparan bir kumaş aldım maxi etek yapmak için, birde saten şifon aldım gene maxi kimono yapmak için (:

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Hikayenin bu versiyonu çok daha eğlenceli olmuş. Ve ben hiç karınca gibi istifçi değil hep ağustos böceği gibi anı yaşayan oldum:D Tabi yine de sonbahar için biraz para biriktirsem zaten yazlıklardan hevesimi aldım fena olmaz sanki:)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Haha ben yaz sezonunda ağustos böceğiyim galiba çünkü hep o rengarenk yazlıklardan alasım geliyor. Kış alışverişine elim hiç gitmiyor :)

Adsız dedi ki...

Boom emeğine sağlık, muhteşem bir post olmuş. Anlatım tarzın da müthiiiş :))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

boom, ha-ri-ka bir yazı!!:))))

yasemen k. dedi ki...

en sevdiğiimm yazıı serilerinden biirii!! indirimde dolap düzmece boomla daha bi şahane (: bi kaç eksik dışında doğru yoldayım (: hihih Kimono bulamıyorumm boomm! :(

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz :)) ise de yaradiysa ne mutlu

@selen haha tesekkurleer:) sucluyum

@heels are my drugs hahah aynen:))

@gamze b. hihi tesekkurleer

@monster tesekkurler:))

@gulcekim her indirim sezonunda bu hikayeyi yaziyorum iyi oluyor:))

@adsiz o "yy'ye varan" beni bitirdi:p

@moda ve sosyete ustelik sizin evde 2 kız birden wooo:))


@zeliss supersin ben d ekimno arayisindayimm:) ve bu zene zumrut yesiline yatirim yapicim

@tugce avci aaaaa ama harikasin

@bir alisverisrkoligin itifarlari 'ndan yne bir itiraf geldi:))

@alisveris cini sen agustos cini olmussun:)

@merve tesekkurleer:)

@seda hihihi komşk oldu:)

@yasemen k sagol cicim bak nasil da biliyooor<3 kimono ben de aryiyorum hemmen ahber edelim birbirimize kim bulursa:)

Melis dedi ki...

Harika bir post. Süpersin Boom süper! Okurken çok eğlendim. Evde kendimi karınca
(kimono dışında hepsi tamam :p) kuzenimi ise Ağustos Böceği ilan ettim :))