8 Temmuz 2011 Cuma

BOOM'STYLE | BEYMEN'le The House Hotel


Marine esinli kombinleri pek seviyorum biliyorsunuz, bu pin-up havalı eteği görür görmez vuruldum:) Burada üzerimdeki her parça oldukça ekonomik, hanımlar şık olmak için baştan ayağa designer giyinmek gerekmiyor hep söylüyorum, sadece bol bol esinlenmeye ve stilinizi keşfetmeye çalışın yeter ♥


Dün BEYMEN yeni koleksiyondan çok özel bir kaç parçayı görmek ve yeni sezon çizgisini dinlemek üzere Ortaköy The House Hotel'deydik. Ortaköy trafiğinden nefret ediyorum ama trafiği aşıp ulaştığımda da hep iyi ki geldim oluyorum:) Marine esinli kombinleri pek seviyorum biliyorsunuz, bu pin-up havalı eteği görür görmez vuruldum:) Burada üzerimdeki her parça oldukça ekonomik, hanımlar şık olmak için baştan ayağa designer giyinmek gerekmiyor hep söylüyorum, sadece bol bol esinlenmeye ve stilinizi keşfetmeye çalışın yeter!

Yesterday we were at The House Hotel Bosphorus for BEYMEN new collection. I hate traffic in Ortaköy but it worths each time when I see the view:) You know I love marine inspired outfits, and this pin-upish skirt was a true crush:) Here all the pieces I wore are affordable, as I always say it's not necessary to wear head-to-toe designers in order to be chic, just get some inspiration around and discover your inner style that's all:)



Bluz // Blouse: ADAM LIPPES for MANGO
Etek // Skirt: KOTON
Ayakkabı // Shoes YEŞİL
Çanta // Satchel PRIMARK London
Bilezik // Bracelet ACCESSORIZE
Toka // Hairpin KOTON

5 yorum:

constancia dedi ki...

Boom'cum kombinin gerçekten çok hoş ve çok başarılı. Bende aynı kombini yapmak istesem tek tek nereden alabilirim. Bluz, ayakkabı, etek, kemer vs. Bir de ne kadar ekonomik merak ettim. Öptüm.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@constancia kiyafetin detayli fotograflari ve markalari heepsi de Boom'style blogundan, posttan direk tiklayabilirsin ya da buradan http://boomsstyle.blogspot.com/

xcelis dedi ki...

yaaa çok tatlı çok iç açıcı çoook şekersin.
İyi haftasonları diliyoruumm

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir kombin bayıldım:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@xcelis hihihi cok tesekkurler ^.^

@gulcin mercii:)