29 Temmuz 2011 Cuma

MAKE ME BEAUTIFUL | Dolce&Gabbana "Secret Eyes" Maskara

Geçen hafta kapım çalındı.. Ding Donggg! Gelen DOLCE&GABBANA'nın ta kendisiydi:)) Evet evet çok şık bir paket, o paketin içinde altın gibi parlayan DOLCE&GABBANA "Secret Eyes" maskara...



Uzun süredir ha geldi ha gelecek diye göz kırpan bu maskarayı pek tabii ki hemmen denedim keyifle:) Hatta rimeli bir gözüm makyajlı diğer gözüm makyajsız şekilde denedim ki göz kalemiydi, fardı torpili olmasın diye:)

Benim için rimelde çok önemli sadece 2 unsur var:
(1) simmmmmmmmmmmmmmsiyah olması
(2) fırçasının kirpiklerimi daha uzun göstermesi ve yapıştırmaması



DOLCE&GABBANA Secret Eyes özellikle fırçasıyla beni çok tatmin etti, her ne kadar kirpikleri uzun uzun ve ayrık hale getirse de çok yoğun küp gibi rimel olsun diyenlere göre değil daha "kendiliğinden uzun ve siyah" kirpikler için birebir:) Daha yoğun bir siyah tercih etsem de zaten hiç bir zaman eyeliner ve gölgeli makyajım olmadan rimeli bir başına sürmediğim için o konuda da beni keyiflendirdi. Kısacası bu sene rimelim belli olduu:)) Bir de evet rimeller hep altın rengi ambalajda olsuuun ♥



Last week an elegant package knocked my door and glittering gold DOLCE&GABBANA "Secret Eyes" came out of it:) I immediately wear it on with no other eye make-up at all for one eye. To me best mascara must have (1) a deep black colour and (2) a nice brush which splits and lengthens eye-lashes.

DOLCE&GABBANA's new mascara "Secret Eyes" was pure perfect especially for a natural intense black look. The shape of the brush yields seperate but long eyelashes and suitable more for those who likes a natural but strong effect while using mascara. Thanks again for this lovely present:)

8 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

Kırmızı ruj yakışmış :)

Adsız dedi ki...

çok şanslısın, bir şekilde bize de tanıtım için yollama ihtimalleri var mı?

Adsız dedi ki...

blogunu yarı ingilizce yapmaya mı başladın sen de? iyi, ingilizce ol, international ol böyle

Adsız dedi ki...

boom bu ruj mu russian red ? çok yakışmışş..elif

fcosmos dedi ki...

rimelde lancome hypnose un üstüne tanımam, kaç yıllık rimelime en son ihanet ettim dior aldım ama ccıııkk, lancome :)

yasemen k. dedi ki...

ben hep bite yazmış rimel kullanıyorum, sanki yenisi topak topak oluyor kalıp gibi duruyor gibi geliyor :) ondan yeniyi ablama alıp, ondaki bitmişi kendime alıyorum! :) Ama bu sefer sanırım kendime rimel aliiciiim (: çok hoş ve çok doğal durmuş boomm!

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ozan alcin tesekurle <3

@adsiz dogrusu bu gıonderi uluslararasi bir proje icin yapilmis, yani farkli ulkelerden 1er bloga. saniyorum kendi dergilerinde yyainlanacakmis.

@adsiz hayir sadece bu postluk, cunku proje uluslararasi idi. aslinda zaten benim blogun ingilizcesi de var ama cok uzun yazdigim icin cevirmek cok uzun suruyor epeydir guncelleyemiyorum:/

@elif ayneeen:)

@fcosmos benim de aynen lancome flextencils bayliyoruum en son ysl aldim ı-ıh olmadi ama bunu epey begendim dogrusu

@yasemen k aa ilgincsinn ama haklisin da rimel bir kac kez kullanip hava aldiktan sonra daha guzellesiyor ehger kaliteli ise:))

Melis dedi ki...

Bu rimelden hemen edinmeliyiz annemle :) Bu arada kırmızı ruj senle Deniz Eslek'e çok yakışıyor. Keşke bana da böyle yakışsa :)