18 Temmuz 2011 Pazartesi

STYLISH | Erkek Gardrobunun Olmazsa Olmaz Parçaları! Hanımlar İş Başına:)

Son bir kaç seferdir Romeo'larına da en az kendilerine olduğu kadar düşkün şahane Styleboomerlardan "beyler için olmazsa olmaz nelerdir" soruları geliyordu:) Ben de bu durumu, işin uzmanlarından birine MEN'S FASHION Ozan Alçın'a çıtlatmıştım. Sonunda postu-ama öyle böyle değil ne olmalı, nasıl kullanılmalı, nelerden esinlenmeli gibi detaylarla- yayınlamış bulunmakta! Bu posta bir aksesuar delisi olarak ve minicik bir aksesuarın bir görünümü nasıl değiştirdiğini iyi bilen biri olarak için ekleyebileceğim 2 şey var:
1) Kol düğmeleri- artık öyle çok çeşidi var ki; grafik, renkli, klasik, taşlı... Çok klasik bir takımın kolunda uzanan mesela color block bir kol düğmesi işte bu adamın Styleboomer sevgilisi bu işi biliyormuş dedirtir:p

2) Yaka mendili-üstelik eskisi gibi bembeyaz bir çizgi halind eolması şart değil! Puantiye, neon, marul gibi kıvrılmış ya da jilet gibi katlanmış:) Mutlaka mendilleri artırmalı!

Hadi bakalım hanımlar, kendimizi bitirdik şimdi sıra öyle bir defada kolay kolay laf söz de dinlemeyen sevgilimize el atmaya geldiii. Gazamız mübarek olsun:)) Hemeeen buraya tık tık !

[Görsel: The Sartorialist]

2 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

Boom büyük zevk aldım yazarken, beğenmene çok sevindim, çok teşekkürler! :) Umarım boomerlar da sevgilileri de beğenir

Melis dedi ki...

Erkeklerde en çok kol düğmelerini seviyorum. Babacığıma her ay mutlaka alıyorum. Ozan Alçın'ın ellerinde sağlık. Çok beğendim yazısını :)