19 Temmuz 2011 Salı

AD | Angelina Jolie'nin Yolculuğu

Angelina Jolie benim "hayran"lık kelimesi ne ifade ediyor, ne kapsıyorsa, hepsini hissettiğim nadir kadınlardan biridir. Beni bazen çok kızdırır, "aghh oysa ne kadar güzelsin niye bu kadar zayıfladın" diye, "poff oysa ne kadar güzelsin tutmuş yine siyah giymişşsin" diye, kırmızı halıya o hep gelsin diye hem beklerim, hem bilirim gelse ne olacak derim:) Ama ona hayranlığım başka, inanılmaz derecede güzel olmasının yanında, inanılmaz derecede de yalın olması, bu kadar içindeyken çemberin bu kadar dışında durması, dünyanın en yakışıklı adamlarından biriyle huzuru bulması, her tür çılgınlığı yapıp frene basma zamanı gelince durması, hem asi hem dingin, hem güzel hem özensiz, hem ünlü hem değil gibi olması, aslında "anormal" olması:)

Neyse kendisi son olarak LOUIS VUITTON'un "Core Values" serisinin son yüzü oldu ve hem de inanılmaz astronomik bir paraya uzun zamandan sonra ilk defa bir markanın yüzü olmayı kabul etti. Bu paraları neler için kullandığını bildiğimizden iki kere helal olsun diyorum ve bir arkadaşımın da dediği gibi inanılmaz güçlü, huzurlu, güzel bir Angelina Jolie ile sizi baş başa bırakıyorum.

LOUIS VUITTON reklam videosu. Bir yolculuk... Bir yolculuğun değiştirdiği hayat, gösterdiği yol, yarattığı sorgular ve dahası... Biz de hayatımızın yolculuklarını ertelemeyelim umarım.


4 yorum:

Stardust Memories dedi ki...

kendisine kısa ve öz TAPIYORUMM! hakkında kotu bisey soylendiginde sinirden kopuruyorum. her haline bayılıyorum. guzellik fln degil onda ki guc, kendine guven ve asalet. boom bazen seni yillar once kaybettiğim ikimizsin gibi düşünüyorum :)

Trendydolap dedi ki...

kesinlikle hayranıyım.
Yaşam tarzı kendine has tavırları ile özgün biri.

Larien.Ancalime dedi ki...

Onun hakkında ne zaman kötü bir şey söylense kendime söylenmiş gibi sinirleniyorum, öyle star hayranlıklarım yoktur ama bence bu kadın bambaşka birebir tanımadan seviyorum diyebileceğim tek ünlü :)

Melis dedi ki...

Bu kadına ben de bayılıyorum, tapıyorum ve onun için yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.