17 Ekim 2011 Pazartesi

BOOMSNAP - III-



Soldan sağa saat yönünde nostalji...
  • Hepsi dünyanın bir tarafına dağılan muhteşem dostlardan mütevellit şahane çetemin, sanırım 10dan fazla seneme damgasını vurmuş biriciklerimin küçük bir kısmı. Biz bir aradayken kopmayan ortam olmamıştır, hatta silahlı kuvvetler üst kademesi bile:) Bu da işte öyle bir düğünden.
  • Kocimle kaçıp uzaklaştığımız bir yakın... Sapanca Richmond Nua, yenilenmenin enn keyifli hali:) Buraya gidince insanın uçankuşa, paparazziye bağlayası geliyor yalnız öyle de gizemli:p
  • "Madem spor salonundan uzak kaldık, pilatese evde asılalım" sabahlarından biri:) Gerçi epeydir ona bile vakit yok:(
  • Bolu'da kar altında girly poz:) 2 sene önce doğumgünümde yaklaşık 20 kişiydik galiba Bolu dağında bir oteli istila ettik:) Ankara ve Istanbul'dan hem de tipi altında yola çıkan arkidişlerim orada başbaşa doğumgünü kutlayacağımızı sanan bendenize çoook güzel bir sürpriz olmuştu ♥ ♥ ♥
  • One Love! Yaz demek festival demek, hemencecik geri gelsin:)
  • Çanakkale yolunda Hanımın Çitliği gibi bir çiftlik bulmuş ve dalmıştık. Büttüüüüüüüüüün bu kanola tarlaları beyindi:) Bahçesinde bir dolu cins köpeği, garajda bir sürü arabası hatta öyle eski retro olanlar dahil vardı. Bir an hakikaten Fikret Hakan kapıdan çıkıverecek sandım:)
  • M.A.C Tartan koleksiyon lansmanına ben de tartan elbisemle Victorian modda gitmiştim, tacım ve madalyamla:)) Hatta postu burada
  • Bir Taksim "Canım Ciğerim" gecesi:) Boool köpüklü ayran ve çöp şiş misss
  • Geçen yılın Bebek şenliği ganimetleri:) Biu Factory bonbonlarım ve hande Bilten seramik kelebek yüzüğüm hep birlikte Multitap dinliyoruz:)

6 yorum:

my lifebook dedi ki...

nerde bir sarı çiçek görsem aklıma sen geliyosun boom boom neden böyle bir eşleştirme yapıyor beynim bilmem:)

zeys dedi ki...

BU boomsnap leri cok seviyorummmm

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

fashionist dedi ki...

en güzeli ortadaki :)
http://cansansalmoda.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Sapanca Richmond Nua'yı pek merak ettim! Bu ara öyle bir seye ihtiyacım var! Canım Ciğerim ise bizim de favorimiz, ahh bak şimdi canım istediii :)

Melis dedi ki...

Heyoo bir BOOMSNAP daha. Hep olsun, olur mu? :)
Dostların için yazdıkların ne güzel. Ben de bizim Türkiye'deki tayfayı çok özledim. Yarımız burada, diğer yarımız Türkiye'de böhüüüü :( O değil de sen hep gül, kahkahalar at Boom! Sana gülmek çok yaşıkıyor :) Bu arada anneciğinin diktiği o elbiseye bayılıyoruuuum :)

Lunapark Queen dedi ki...

Boom yine çok tatlı snaphotların :) Bunlar daha kişisel olduğu için daha bir heyecanla okuyorum çok seviyorum bu postlara devam :) Bu arada Mac ile ilgili olanda bağlantıyı kurmayı unutmuşsun sanırım posta? Bir deee canım ciğerim benim de favori mekanlarımdan! Çöp şiş ayran! Olsa da yesek nımm nımmm nımmm :)))