30 Ekim 2011 Pazar

TREND RAPORU | Kutu Kutu Pense Çantaya Dönsee


Bu yaz başlayan, şu an inanılmaz moda olan ve son moda haftalarından gördüğümüz üzere önümüzdeki yaz sezonunu da garantileyen kutumsu çantalardan edinmek için daha ne duruyoruuz:)



Görünümünüze biraz şekil, biraz form, dertsiz başınıza bir de "bu çantaya sığamıyorum kiii" derdi açacak bu çantaların karesi, dörtgeni, kahvesi, limonu her çeşidi inanılmaz trendy!


Favorilerim bu sezon her bir parçası için ayılıp bayıldığım The Row'un ve Alexander Wang'in boxy bagleri. Mudo, Asos çanta koleksiyonu ve Fashion by Pride "Boxy" serisi ise şunu da alayım, şunu da alayım, şunu da şunu da diyeceğiniz modellerle dolu:)

60lardan kopup gelen ultra feminen trendle hayatımıza giren bu çantalar şimdi sadece feminen figürleri süslemiyor üstelik. Jean ve ekose gömleğe kolejli bir şıklık, bol ve uzun bir elbiseye biraz struktür katıyor. Bence ya kahve tonları ya da en güzeli mücevher renklerinde olanlarını seçin:)


En high-end markadan en zincir mağazaya kadar hemen hepsinin raflarında yerini alan kutu çantalar uzun zamandır Alice'in tavşan deliğinden düşüp kaybolduğu gibi içinde kaybolduğumuz devasa ve bohçamsı çantalara şık bir elvada demek için birebir.

Evet sığması biraz zor olabilir ama bir yandan da sevgilinizin sizi bir yedek depo gibi kullanmasına son verebilir:) Ne dersiniz?
-"Hayır bayım bu çantada ikimize yer yok! Derhal dışarı:!" :p


Tuttuğu altın olan Olsen kardeşlerin de bir bildiği yoksa, hiçbirimizin yok demektir değil mi;)

[Görseller: polyvore, style,zimbio]

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Kutu Çantaları Geçen İlkbahardan beri görüyorum Topshopda Demekki Önsezileri güçlü bir mağaza..

Melis dedi ki...

Ay bu çantalara bayılıyorum. Harikalar! Fashion by Pride'ın çantarı ise tam yemelik :P Çok tatlılar! Bir kaç tane edindim bu tarz çantalardan, tam benlikler ama büyük çanta kullananlar için küçük gelebilirler. Sığması zor.

zeliss dedi ki...

Boom bende geçenlerde berksha'da güzel birtane görmüştüm. ama kahve falan olsaydı alacaktım. çok güzeller..sanki en güzel de ilk resimdeki başlığın yanında olan. lacivert etekle çok yakışmışş..ama dediğin gibi sığamıyorum.cüzdanım,gözlüğü,mp3,foto mak,makyaj çantası,not defteri,ayna,selpak mendil,ıslak mendil paketlerini sığdarabilirsem kullanıcam :D

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Ben o Asos'taki modelin kırmızısını almıştım, görünce sevindim nedense:)

http://alisverisdanismani.blogspot.com

Yasemin dedi ki...

Kutu cantalar bence de cok guzel.Her kiyafeti guzellestiriyor. Erkek arkadasinizin sizi yedek depo olarak kullanmasi ise buyuk canta tasirken durumumuzu guzel ozetlemis:)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

bende uzun zamandır kıyıpta atamamıştım teyzemin gençliğinden kalan çantasını! süper bi haber oldu benim için:) bide içine telefon ve anahtarımdan başka bişe sığabilse:(

modafobik dedi ki...

Yedek depo ha?haha guldum valla :))

zeys dedi ki...

Bende Kate Spade' in kutu cantasını aldımmm cok memnunum cok mutluyum dogru bır karar verdıgımı bılıyodum :))

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

selinsecen.com dedi ki...

Olsen kardeşlerin ayakkabıları korkunç.

Lunapark Queen dedi ki...

Yedek depo sendromu +1 Boom... :)))

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Elif UYSAL dedi ki...

Boom öncelikle teşekkür ederim:)Pride Boxy Bag'i bu kadar ünlü markalarla bir arada görmek gurur verici:)Çok mutlu oldum görünce inan:)

Bu arada ufak bir reklam çalışması yapayım:) Boxy Bag'lerin ufak olmasından yakınanlar için Pride Boxy Bag'in içi kocaman:)Yukarıda saydığınız herşeyi içine sığdırabilirsiniz:)

Modagrafya dedi ki...

ben de torba gibi çantalardan çok sıkıldım ayrıca onların içinde anahtar vb bulmak arkeoloji yeteneği gerektiriyor. ama bu çantlar öyle mi ya, o kadar ♥ ♥ ♥ zarifler ki, ♥ ♥ ♥ hediyelik eşya kutusu gibi bazıları

Adsız dedi ki...

Cantalar cok seker de, Olsen kardesler cok itici geldi bana bu fotografta :)

Berrilla dedi ki...

Bershka ve Accessorize da böyle kutu şeklinde çok güzel çantalar var bu sezon <3

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Çook güzel bunlar, çok beğeniyorum da içine nasıl sığarım bilmiyorum, bavul kadar çantalara o kadar alıştık ki makyaj malzemelerinden şemsiyeye, güneş gözlüğünden kitaba kadar bir bavul eşyayla gezşiyorum resmen o yüzden clutchlarım da hep dolap bekler :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

ya ama ben bir türlü beğenemiyorum bu kutu çantaları! hem asla ve asla sığamam da zaten :) bunun parfümü var koca makyaj çantası var gözlüğü var cüzdanı var anahtarı var, var da var! yedek depo olmaya razıyım ben galiba ahahah! ama Olsen kardeşlerin elindekiler birazcık hoşuma gitti :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Aaa Boomcum, ben de küçük çanta trendini duyururken, başlığını kutu kutu pense koymuştum biliyor musun? Ama şimdi baktım da benim koyduğum fotolardakiler pek de kutuya benzemiyormuş (2010 eylülde yapmışım postu, o zaman sadece küçülmüştü çantalar) niye öyle demişim bilmem :))
Bak burda;
http://denizsaatcioglu.blogspot.com/2010/09/trend-kutu-kutu-pense.html