6 Ekim 2011 Perşembe

Steve...



Bugüne üzücü bir haberle başladım... Şimdi burada bu paylaşımları yapabildiğimiz, beni bu fontla okuduğunuz, tweetleri belki telefonunuzdan takip edebildiğiniz şu anın yaratıcılarından Steve Jobs kansere yenik düştü. Uzun süredir çok acılar çektiği ama durmaksızın mücadele ettiği için huzur içinde yatsın diliyorum.

Bir maceraperest, bir hayalci, bir mucid ve bir ilham kaynağı olarak bu dünyaya çok şey bıraktı ama en önemlisi “yeni bir düşünce tarzı”nı miras bıraktı. Teşekkürler Steve...

5 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Postunda ogreniyorum cok uzuldum:(

Melis dedi ki...

Ben de şimdi Twitter'dan öğrendim. Çok üzüldüm ya :(

my lifebook dedi ki...

Sabahtan beri aklımda bir sürü şey. Sanki bütün özel adamlar hep böyle erken ayrılıyor dünyadan. Bu kadarı dünyaya yeter der gibi. Sonra O'na üzülmek ne anlamsız aslında, bir benzerini görmediğimiz acayip bir hayat yaşadı, bütün dünyaya ilham verdi, hayran bıraktı. Zaten bir insan ömrüne sığamayacak kadar çok şey başardı. Kafamızdaki standart başarılı, yaratıcı insan modelini değiştirdi. Bir teknoloji devi sadece fonksiyon değil tasarım da önemli dedi. Ne acayip. Motivasyonu para işler yaptı. Şimdi arkasından sadece parasıyla ile ilgili konuşmak çok ayıp gibi. Hepimizin hayatı umarım, biraz da olsa O'nunki kadar tatminkar olur.

Lunapark Queen dedi ki...

Dünya için büyük kayıp.. Ben de sabah haberlerinde duydum ve yıkıldım.. :( Herkese esin kaynağı oldu ve insanın neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi, herkesin potansiyelini fark etmesine katkı sağladığı için bile o bir kahraman olarak gitti..

http://lunaparkqueen.blogspot.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

:((