4 Ekim 2011 Salı

HABER | TOM FORD's Lady is A Tramp

Benim gibi MADONNA denen ilahe ile büyümüş bir kuşaktansanız Lady Gaga'nın ne tarz ne de müzikalite olarak çok da prim verilecek bi tarafı olmadığını düşünebilirsiniz, zira ben öyle düşünüyorum:)

Amaaa 90lar sonu 2000ler başında müzik dünyasında iyiden iyiye ağırlığı hissedilen "kro" ve daha fenası "kroyum ama para bende"ci, siyahi ya da siyahi özentisi rap, hip hop, cart curtculardan sonra şöyle moda tasarımcıları ile adamakıllı işbirliği yapan, fark yaratan, her şeyi bıraktım Nicola Formichetti gibi bir dehayı bizlere kazandıran Lady Gaga'nın hakkını da-her ne kadar kendin zevksiz ve müziğini kulak tırmalayıcı bulsam da- teslim ediyorum!



Gelin görün ki her zaman anormal kıyafetleriyle gündemde olan Gaga, son dönemde "normal" giyimiyle bizi şaşkınlıa sevk ediyor. Bunun enn güzel örneklerinden birini bugün sonunda yayınlanan Tony Bennett+Lady Gaga, "The Lady is A Tramp" düetinde görebiliriz. Bu şarkıyı seslendireceği haberini ilk aldığımda karalar bağlamıştım çünkü benim için pek özel bir şarkıdır ama ben utandırdı:)



Açıkçası Gaga'nın elektronikten nasibini almamış pür ve inanılmaz güzel sesini, enfes TOM FORD elbisesini ve ikilinin uyumunu o kadar beğendim ki, paylaşmadan edemedim. Bu arada Tony Bennet: Duets II albümü kaçmaz, arşivinize ekleyin:)



Bu elbiseyi daha önce TOM FORD'un biriciği Candice Swaenepol'ün üzerinde görmüş, tapılası görüntüsüne isyan etmiş, hatta tehdit etmiş:p ve Twitterda tam da şurada paylaşmıştım.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Elbise gerçekteen çook güzeel senin düşüncelerine hak versem de Gaga'yı seviyorum yine de yaa kadın yapıyoo =) Şarkı süpper :)
www.lovesfromfashion.com

Adsız dedi ki...

hayır o linki veresen nolurdu ha nolurdu kadını gördüm gene kahırlandım tabiki top modeliiz daha iyi taşıış elbiseyi

Melis dedi ki...

Lady Gaga'nın insan gibi giyindiğini gördükçe ağzım açık kalıyor :)) Düete diyecek söz bulamıyorum. Harika olmuş. Elbise de dediğin gibi tapılası!

Adsız dedi ki...

madonna ile büyümüş tüm albümlerini almış onu defalarca yurtdışında canlı dinlemiş biri olarak sana katılmıyorum. lady gaga kesinlikle son yılların en kaliteli ismi. giydiği kıyafetleri tabi beğenmiyorum ama bir showgirl olarak bence mükemmel bir isim. ayrıca sesi inanılmaz güzel. özellikle piyanoyla söylediği şarkılarda sesine tapıyorum. ama beyonce denen kadının koca poposunu görüp,iğrenç sesini duyacağıma bunun abuk subuk kıyafetlerini görmeyi tercşh ederim.kıyafet + şarkı mükemmel olmuş. yapmış yine...

*STYLEBOOM* dedi ki...

@loves from fashion eh biz de hakkini teslim ettik zaten:)

@sadecebenemel haklisiiiiin:)))

@melis ben de saskinim! ama iste bu sekilde de sasirtmayi iliyor:)

@adsiz saygi duyarim:) ben de zaten kendi dusuncemi yazdim ki seninle ayni noktada da bulusuyoruz ozellikle muzigini sevmesem de(ki cok sıkı bir rock dinleyicisi ve caz sever olarak benim icin enstrumantal muzik cok daha kalitelidir ve sovdan once gelir) ben de zaten yazida ozellikle senin beyonce diye ozellestirdigin benimse genellstirdigim hip hop tayfasina nazaran hakkini teslim ediyorum. Burada ise zaten bloga tasiyacak kadar bayildim kendisine:)

Adsız dedi ki...

Madonnna'nın tabi ki yeri apayrı tabi ki ama ben Lady Gaga'yı da başarılı buluyorum. Giyim tarzıyla ilgili her senenin en kötü giyinenleri listesinde başı ceker (benim için, fix) ama cesur ve özgün olması ne olursa olsun takdire şayan. Şarkıları ve sesini de -duayen değilim ama- çok güzel, kaliteli, keyifli buluyorum :)

Adsız dedi ki...

ben bayılıyorum bu kadına.giydikleri kötü değil bence farklı ki herkesin tıpatıp aynı giyindiği bu dönemde bu önemli ve kendisine yakıştırıyor. sesi de güzel şarkılarının da hastasıyız. bu videoda beğenmediğim tek şey saç diplerinde hafifçe görünen sarı renkler. düzgün boyayalarmış keşke