9 Ekim 2011 Pazar

KOLEKSİYON | Zeynep Tosun İlkbahar 2012 Paris'te

Styleboom takipçileri nasıl büyük bir ZEYNEP TOSUN fanatiği olduğumu bilirler ♥

Özellikle 3. hazır giyim koleksiyonu ile gönlümde taht kurmuş, üstüne sürekli daha da mükemmelleşen çizgisiyle iyiyden iyiye bizi mest etmiş tasarımcı, tasarımları kadar bakış açısıyla, vizyonuyla ve hayal gücüyle, dahası çalışkanlığı ve neyi nerede ne zaman yapması gerektiğine dair inanılmaz bilinciyle (malum bizim tasarımcılarımızın strateji takımları yok pek, her şeyi onlar düşünmek ve onlara gönül koyanlarla halletmek zorunda kalıyorlar) git gide mükemmelleşiyor.

ZEYNEP TOSUN'la ilgili olarak en sevdiğim şey nereden olursa olsun biriktirdiklerini şehirdeki, yaşayan, güçlenen, kırılan, toplanan kadın için, o kadından ilham alarak şekillendirmesi. Onunla daha önce yaptığım şuradaki söyleşiden de hatırlayacaksınız onun ilham kaynağı her şeyden önce kadının kendisi.



Bu sene Istanbul Fashion Week (IFW) takviminde göremeyince pek çoğunuz hüzünlenmiştiniz ama ben bunun güzel bir başka şeyin ipucu olduğunu hissetmiştim ve yanılmadım. Kendisi Paris Moda Haftası kapsamında özel bir prezentasyonla tanıtacaktı İlkbahar 2012 koleksiyonunu!

Paris'te gerçekleşen defileyi Youtube'da kulisinden makyajına her bir videoda izlerken hem heyecanlandım hem de koleksiyonunu yine çok ama çok beğendim!

Türk kültüründen motifleri Tayland kültürüyle harmanlayan, yine evet yine metal ve deri eklentilerini muhteşem şekilde çiçeklere, kuşlara, uçuşan kumaşlara angaje eden koleksiyonu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. İnanılmaz zarif kumaş ve modellere deri kol bantları, altın tasmalar ve zincirlerle edgy bir görünüm, genel görüntüdeki otantik yumuşaklığa saçlardaki kuştüyleriyle vahşi bir hava katmış. Yırtmaçlar ve pencerelerle birbiri içinden geçen alt üst gruplar, en parlak renkler ve yine Zeynep tarafından tasarlanmış muhteşem ayakkabılar!


Zeynep'in koleksiyonunu kendinden dinlemek isterseniz de buradaki videoya tık tık!

Paris'i bir kenara bırakıp, bir güzel haber daha vereyim: ZEYNEP TOSUN kadınına dönüşmek artık daha kolay ve ulaşılır olaak çünkü artık YKM'lerde onun tarafından tasarlanan Agenda by Zeynep Tosun markası sizleri bekliyor olacak. Yarın tanıtımı yapılacak bu güzel işbirliğinie dair aşağıda bir kaç parçadan ipucu var, yaşadık:)



[Görseller: Bohemian Model Management]

9 yorum:

Adsız dedi ki...

hepsinden istiyorummm.ne zaman gelir acaba ykm ye??:)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

her daim takipte kalmalıı...

Julide dedi ki...

Bravo! Gercekten gurur verici. Ykm'de üzerinin kaymağı olmuş bu haberin ;)) bol paça pantalonda gözüm kaldı.

Lunapark Queen dedi ki...

Agenda gerrçekten iyi satacak bence! Türk kadınına nasıl hitap edeceğini de çok iyi biliyor bence Zeynep Tosun.. Gerçekten çok başarılı

http://lunaparkqueen.blogspot.com

my lifebook dedi ki...

Zeynep Tosun dünyanın en sempatik insanı gibi görünüyor benim durduğum mesafeden:)) Ben de bu yüzden seviyorum:)

Melis dedi ki...

Zeynep Tosun çok tatlıııı ya :) Paris'te bizim tasarımcılarımızın defilelerine gitmedim ya, çok pişmanım şu an. Ne güzel hocamla gidecektim hem de hava ata ata :)) Zeynep Tosun'da, tasarımları da harika!

MadamB Fashion dedi ki...

Hepsi güzell ama bunların seçemedim:)

http://madambfashion.blogspot.com/

Kürksever dedi ki...

Zeynep Tosun'un Agenda kolleksiyonu, Roman ve İpekyol gibi markalara da çok uyar bence. Bu markalarımızın artık adı sanı bilinen tasarımcılarla çalışmalarının vakti geldi de geçiyor bile...

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz coktaan gelmis:)

@yetenek-sizin kesinlikle:)

@julide kesinlikle. YKMde daha koyamadigim neler vardi neler:)

@lunapark queen evt cok dıgrusun. hem designer olup hem sehirl kadinin icindekine hitap edebilen nadir tasarimcilaran biri

@my lifebook bi de yaklassan direk seker niyetine yutabilirsin:)

@melis ah aha kotu kacirmisiin:)

@madamB :)

@coskun hursel Roman'da yakinda Begum Salihoglu ile bir koleksiyon cikariyoor:) benden haber vermesi!