28 Nisan 2009 Salı

HEP MODA | Hamile Modasi



Su siralar etrafimdaki sevgili arkadaslarimdan oyle cok bebek bekleyen var ki, ben de boyle bir yaziyi daha fazla erteleyemedim:) Turkiye'de de son yillarda oldukca ataga gecen hamile giyimi yurtdisinda zaten almis yurumus durumda. Artik hamilelik denince illaki oyle haddinden fazla bol, hatta haddinden fazla sevimli giyinmek sart degil. Her hamile kadinin cok guzellestigini dusunursek, son trendleri takip etmekte yarar var bebek bekleyen hanimlar!Bluzlarda ve elbiselerde anvelop ya da robadan bollasan modeller hem rahat hem sık, ozellikle unlu hamileler maxi elbiselerden vazgecemiyorlar. Bel kismi elastik ve rahatca genisleyen pantolon ve eteklerde de hemen her modeli bulmak mumkun. Bir sure topuklu ayakkabilar hic sorun yaratmasa da ilereyen safhalarda ayaklarda agrilar ve sismeler baslayacagindan zamanla dolgu topuklar ve en sonunda duz sandaletlere gecis yapan hamileler ozellikle bantli ve bantlarin ayarlanabildigi ayakkabilari seciyorlar.







Unlu hamilelere goz atarsak, Gwen Stefani en stylish hamilemiz. Angelian Jolie de ayni sekilde, hatta hamileyken daha iyi giyindigini bile soyleyebiliriz:) Nicole Richie gibi hamilelik oncesinde de rahat bir tarza sahipseniz, hamileliginizde tarz degistirmenize gerek bile kalmiyor. Ortak nokta su ki, hamile unluler genellikle maxi elbiseleri, dolgu topuk ayakkabilari ve gogus altindan hafif bollasan dokumlu kumasli modelleri tercih etmisler, cok cok sık ve guzeller.





Turkiye'de Asli Ersu'nun Mom-to-Be markasiyla "hamile giyim"i ayri sekilde kategorilenmeye basladi, Ebru Maternity ve Happy Hamile Club da ayni sekilde, bu 3 marka cok sık ve cok trendy. Asagida kataloglarindan bazi resimler var.





0 yorum: