14 Nisan 2009 Salı

TREND RAPORU: Guclu Omuzlar


Hayir hayir agirlik kaldirmaya gerek yok ama evet evet agggh malesef 80lerin en korkunc parcasi oldugunu dusundugum vatkalarla omuzlari kaldirmanin zamani. Gerci bir baktimki sagolsun BALMAIN ve GIVENCHY vatkalari oldukca modernlestirerek, D&G, ARMANI vs dikis ustaliklariyla omuzlara hacim vererek bu isi baya goze hos gorunur yapmislar, yoksa zamaninda annemlerde mi oyle dusunuyorduuuu ?!?!Yo yoo asagidaki parcalardan ozellikle Rihanna'nin uzerindeki beyaz dantel bluzu, Jennifer Connely'deki zumrut yesili elbiseyi(bu 2si de BALMAIN), ve defilelerden ELIE SAAB suit ve CHLOE elbiseyi bayila bayila giyebiliriiim...



Bu arada bu trendi iyice aklimiza yazalim hanimlar cunku biten moda haftalari gosterdi ki guclu, yuksek, hacimli ve structured yani sekil verilmis omuzlar sonbahar-kis sezonunda agirligini iyice koymus durumda.

Ben bu trende gore bisiler bizim butiklerde pek bulamadim, varsa haber ediniiiiz:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Aman Tanrım!:))Gözlerime inanamıyorum.Annemin ve komşumuz Hülya ablanın elbiseleri aklıma geldi birden bu trendi duyunca.Onlar ne heybetli ve şaaşalı omuzlardı öle.Rihanna'nın üzerindeki dantel bluz gerçekten çok hoş. Elie Saabın yukarıdaki ceket pantolan takımını ise es geçemiyeceğim.Gerçekten çok hoşlar.Vatkalar bayaa değişmiş eskiye nazaran,daha fütüristik bir hava kazanmışlar sanki.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Rihanna'nın beyaz bluzunu sevdim. Ama benim de buralarda çarpmadı bu tarz şeyler.