15 Nisan 2009 Çarşamba

Red Carpet: "Grey Gardens" New York Galasi


GREY GARDENS filminin beklenen galasi dun New Yorkda gerceklesti, bu filmi sabirsizlikla bekliyorum. Jackie Kennedy Onassis'in teyzesi Edith "Big Edie" Beale ve ve kuzeni Edith "Little Edie" Beale'in ve iliskilerinin analtildigi film ismini buyuk ve kucuk Edie'lerin inzivaya cekilip izole ir yasam surmeyi sectikelri Grey Gardens'dan aliyor. Moda ve magazin dunyasina etkileri ve Jackie O ile iliskileri filme ve muzikallere konu olan grey gardens HBO tarafindan yeniden cevrildi.
Galada Drew Barrymore muhtesem gorunuyor, filmin havasini galaya da tasimis ve zaman yolculugu yapmis resmen, nude ALBERTA FERRETTI tuvaleti yuzune indirdigi tulu ve afterpartyde ekledigi kurk etoluyle Hollywood glami yeniden hayat bulmus.


Jeanne Tripplehorn ise CAROLINA HERRERA laci-beyaz puantiyeli ve tek omuzlu bir elbise secmis, Jessica Lange de gri sifon bir tuvalet. Canlandirilan karakterleri dusununce bence bu filmin castingi super.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Drew Barrymore'un tuvaleti gerçekten tek kelime ile muhteşem.Daha önce blogunuzda da okumuştum nude bu yaz çok kullanılacak diye.Saçları da ayrıca o dönemi yansıtmış ve hoş olmuş.