22 Nisan 2009 Çarşamba

FLASHION' NEWS | OH DUNYA VARMIS!!!



Biliyorsunuz bugun dunya gunuydu hanimlar, moda dunyasi da "dunyamiza" duyarli olabiliyor. Iste yesilci yasam stilinin savunucularindan STELLA McCARTNEYden eko haberler ve oneriler:

1. YESIL ENERJI: Stella McCartney Ltd sirketinin Birlesik Kralliktaki tum operasyonlarina enerji Ecotricity tarafindan saglanmaktaymis , bu firma musterilerinin elektrige harcadigi parayi onlardan alip, bunu ruzgar gibi daha temiz enerji alternatiflerinde yatirim olarak kullanmakta. www.ecotricity.co.uk

2. KARBON iZi: Stella McCartney Ltd Sirketi karbon nötral bir firma olmuş.www.CarbonNeutral.com

3. GERi DöNüSüM: Şirker senede 2 tondan fazla geridonusumde bulunmaktaymis.

4.100% BIYOBOZUNABiLEN CANTALAR: Misir liflerinden yapilmis bu cantalar cevreyi kirletmeden cözünüp topraga karisabiliyormus.

5. GERiDöNüŞEBiLEN CAM: Geridonusturulebilen bir cam sisenin bir bilgisayarin 30 dakikalik enerjisini karsiladigini biliyor muydunuz, sirket tum cam urunelrini geri donuusmlu yapiyor ve kendielri de camlarini geri donusturuyormus.

6. ORGANiK KOZMETiK: Mc Cartney kozmetik urunleri hem organik hem cildiniz icin ne lazimsa hepsini dusunuyormus.

7. HAYVANSEVER: McCartney tasarimi urunelrde asla kurk kullanilmiyor.

Biz hanimlar icin dunya hersey demek, yuzumuze vuran gunesiyle, pembe dudaklarimizi benzettigimiz cilekleriyle, cikolataya hayat veren koko cekirdekleriyle, eteklerimizi ucusturan ruzgariyla, bayildigimiz elbiseleri tasarlayan modacilara verdigi ilhamla ve yalnizca biz kadinlara bahsettigi dogum mucizesiyle "dunya" bizim icin coook onemli. Onu sevin, onu koruyun! Coplerimizi ayirmak, sahteleri artik cok daha guzel olan deri ve kurkleri gerceklerine tercih etmek, kozmetik urunlerimizin ambalajlarinda geridonusum sembolunu aramak ve isiklari sondurmek o kadar da zor degil....Turn Off Please:)

0 yorum: