6 Nisan 2009 Pazartesi

Red Carpet: 44. Country Muzik Odulleri Gecesi


Bu yil 44. duzenlenen gecenin kirmizi halisinan goze carpanlara bir bakalim. Oncelikle gecede Carrie Underwood yukarida gorulen dramatik ve gosterisli tafta tuvaletiyle canli performans sergiledi, tasarimcisi RAFAEL CENNAMO.

Underwood geceye gelirken ise sezonun hiti tek omuz ve kemer detayiyla goze carpan cok tatli pembe bir elbise secmis. Taylor Swift de yine tek omuz kirmizi bir ANGEL SANCHEZ icinde. Victorias Secret melegi Marissa Miller Dolce&Gabbana icinde.



Miley Cyrus yine bir sekilde yasina fazlaca gelen bir kiyafet icinde!! Guzelim MONIQUE LHUILLIER tuvaleti maalesef tasiyamamis:( Kellie Pickler ZUHAIR MURAD'in altin isiltisiyla metalik trendi tasimis kirmizi haliya. Sonunda kilo vermeyi basaran ama saniyorum bu defa da ipin ucunu kacirip fazlaca incelmis olan Jennifer Love Hewitt beyaz bir ROBERT RODRIGUEZ icinde.




LeAnn Rimes seker bir mini LBD secmis, biraz zayif kalmis kirmizi hali icin. Miranda Lambert NICOLE MILLERdan sezon modasi mercan rengi bir mii secmis. Martini McBride da BADGLEY MISCHA tuvaletiyle cok hos, turkuaz boncuklara dikkat!! Bu sene aksesuarda turkuazin estigini belirtmistik.




Ciftlere gelince Nicole Kidman esi keith Urban'la beraber, Kidman'in elbisesi artik ozel tasarimcisi d aolan L'WREN SCOTT'a ait yine, bol isiltili tuvaletin carpiciligi sirtinda. Matthew McConaughey Brezilyai model sevgilisiyle casual chic.


0 yorum: