1 Temmuz 2009 Çarşamba

KOLEKSİYON | Resort/Cruise 2010 Koleksiyonlarına Devam-2-

Devam eden resort/cruise koleksiyonlarından bazıları..Yeni koleksiyonlar da gösteriyorki resort koleksiyonlari neon renklere teslim olmuş durumda, özellikle fuşya ve turuncunun ayrıca saks mavisinin en patlak tonları gözde. Bir de bu sezon fena moda olan ama geçen seneden kalma maxi modasının rahatlığı karşısında mücadele edemeyen mikro miniler resort koleksiyonlarında iyice ön planda!!
DIANE VON FUSTENBERG:
DvF son 2 sezondur devam ettirdiği neşeli saç aksesuarlarına devam etmiş, koleksiyon genelde siyaha renk veren neon renkli miniler ve bol drape hakimiyetinde.

ELIE TAHARI:

Klasik kesimlerle cruise şıklığını riske atmayan Tahari özellikle pembe-gri ve taş rengi-siyah kombinasyonları yapmış.

GIAMBATTISTA VALLI:
Bir kadına keşke her gün bir event olsa, keşke hep kırmızı halıda yürüsem heyecanını istisnasız yaşatan modacılardan Valli yine adına yakışır enfes ve elegan bir koleksiyon çıkarmış. İşte bunlarla cruise cruise açılırım:)


YVES SAINT LAURENT:
Stefano Pilati yavaş ve acısız şekilde iyice kendi ağırlığını ve tarzını YSL'ye yedirmeye başladı, ben eski kafalı mıyım acaba, çünkü buraya en YSL tarzı olan bir kaç taneyi seçip koydum, oysa koleksiyonun çoğu şalvarımsı yarı transparan taytlar ve bol kesim tuniklerden oluşmakta ve pek YSL kadını denecek türde değil, örneğin Catherine Denevue giymez:) Peki güzel mi? Güzel, değişik, tarz, o ayrı!

0 yorum: