14 Temmuz 2009 Salı

STYLish | Magic! Harry Potter'ın Hermione'si Emma Watson'ın Stil Kraliçesi Dönüşümü

Daha küçücük bır kızken Hermione olark tanıdığımuz Emma Watson artık büyüdü, ünlü markaların yüzü olmaya başladı ve stiliyle de konuşuluyor. Genç, duru ve sade makyaj-saç ve ünlü markaların, büyük tasarımcıların parçaları bu stilin en önemli detayları! Son filmi HARRY POTTER ve MELEZ PRENS'in tanıtım turlarında ve galalarında giydiği her parçayla beni benden alan Emma Watson'ın en büyük kabusu bir "moda ikonu" olarak anılmaya başlamak ve stilinin filmleri ve aktris olarak kariyerinden daha fazla konuşulması olurmuş! Yukarıda Emma Watson Sunday Times editöryalinden bir karesinde..

Aşağıda HARRY POTTER ve MELEZ PRENS'in Londra fotoğraf çekimlerinde PROENZA SCHOULER elbise ve GUISEPPE ZANOTTI gladyatör pabuçlarla..

Bu göz kamaştırıcı elbise ise filmin Londra galası için seçtiği vintage bir OSSIE CLARK, kıyafet muhteşem, saç ve saça atılan ince kırmızı bantlar harika.
Aşağıda ise filmin NY galasından önce Late Night with David Letterman şovunda, elbise CHRISTOPHER KANE, pabuçlar CHARLOTTE OLYMPIA.

Bu de fa NY galasında deri detaylarıyla yine bir PROENZA SCHOULER tasarımı içinde.
Bir diğer TV programında ise aynı zamanda yüzü olduğu BURBERRY PRORSUM'dan bir parça seçmiş.

2 yorum:

Deniz dedi ki...

Bu kizcagiz Londra galasinda perisan olmustu... En yagmurlu-ruzgarli yaz gununu secmisler gala icin!
Ossie Clark'a ait elbisesi icinde ruzgardan acilip duran yirtmacini mi tutsun, elindeki zarif sefaf semsiyesini mi tutsun bilememisti. Amerika'daki galalarda ayni siklikta ama daha oturakli kiyafetler secmis!Vallahi de buyumus canim! :)

Adsız dedi ki...

kendine ait bi tarz oluşturmuş. hepsi çok şık. bence iyi gidiyor..