24 Temmuz 2009 Cuma

RED CARPET | Inglorious Basterds Filmi Londra Galası


Ben bu kadını seviyorum, hem de onu ilk gördüğümüz "Hey Mr. DJ" isimli şarkıyı söyleyen yeni yetme ve tombulumsu zamanlarından beri:)) Genel Hip-hopcu,R&B'ci sıkıcı siyahi hatunlardan değil belki ondan. İlk zamanlarında enfes couture parçalarla cici cici bir kız gibi, sonraları daha rock kokan parçalarla asi, son zamanlardaysa 80leri onore eden şekilde giyinmesiyle bir bukalemundan farksız. Bazı bazı ağır sokak kadını gibi görünse de çoğunlukla iyi, özellikli ve cesur giyinen, kendine ait bir tarz oluşturabilen bir hatun, ki bu sebeple de hep ilgi odağı! "Inglorious Basterds" filminin Londra galasında yine değişmiş hatta baya yükselmiş saçları, ALEXANDER McQUEEN PreFall 2009'dan siyah tulumu, 80'lerin madonnasını anımsatan dizi dizi beyaz incileri, parmaksız dantel eldivenleri ve MAISON MARTIN MARGIELA bootsileriyle yine Rihanna'dan beklenen şekildeydi.

Aşağıda ise celebrity camiasında en şık, en zarif bulduğum, kırmızı halıda hiç hayal kırıklığına uğratmayan, uzun ve düzgün bacaklarını süsleyen minileriyle her daim güzel Diane Kruger'ı bir tek kötü parça bile barındırmayan BALMAIN Sonbahar 2009 koleksiyonundan elbisesi ve CHRISTIAN LOUBOUTIN Very Prive zımbalı pabuçlarıyla görüyoruz. Şıklığının yanında, seçtiği ayakkabılarla bu sezonun IT pabuçları olmaya aday Very Prive Studded Pumps'ı ilk giyen bayan da oldu kendisi!Bu hanım için ayrı bir post açacağım zaten çok yakında!



Brad Pitt'i ise Londra galasında göremedik, herhalde Angelina Jolie BM adına Irak'ta savaş yaralarını sararken, Pitt çocuklarına bakması gerektiğinden gelemedi:)


0 yorum: