6 Kasım 2009 Cuma

RED CARPET |2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri

MTV Avrupa Müzik ödülleri sahiplerini buldu, tabii en güzel elbiseler ve en renkli şovlar eşliğinde. Bakalım:)
EN ŞIKLAR:



ATELIER VERSACE seçip e bu listede olmamak mümkün mü?? Beyonce o bayıldığı "deniz kızı" tarzı elbise modeline sadık kalmış ama en azından bu sefer bunu doğru yapan biriyle Versace'yle sunmuş bu bağlılığı, futuristik kuyruklu gümüşi somon elbisesi pek güzel. Şovda ise kırmızı bir korse ve jartiyerlerle yakıyordu! Oscar kırmızı halısına daha bir yaraşırdı o ayrı!



En şık" olabilmek için garantili diğer bir kırmızı halı fenomeni tabii ki MARCHESA, gecenin ev sahibi Katy Perry dantel aplikli nude, tek omuz elbisesiyle çok şık ve zarif. Şovda ise kabare stili sunuyor, bu sezon jartiyersiz, korsesiz, sivri sutyenlersiz geçmeyecek:)



Shakira hangi tasarımcıya ait olduğunu bilemediğim minisiyle büyüleyici, payetli pırıl pırıl gümüş mininin tek tarafındaki askı detayı çok hoşuma gitti, elbisenin dökümü de Shakira'nın vücuduna çok güzel gitmiş, bu aralar sürekli Donatella'yla el ele göz göze görüldüğünden kendisi için özel tasarlanmış ya da gelmekte olan bahar couturelardan biri mi diye soruyorum??? Muhteşem ayakkabılar VERSACE Ilkbahar 2010 koleksiyonundan.



Her zaman çok beğendiğim Asia Argento SOPHIA KOKOSALAKI mini, tek omuz elbisesiyle farkını göstermiş. Kırmızı halıdan sorumlu Joss Stone dizüstü çizmeler ve drapeli minisiyle sade ve şık.


Pixie Lott tipine de çok uyan bir D&G elbise giymiş, siyah straplez, fırfırlarla bol bol hacim verilmiş mini elbisesini tamamladığı yüksek platformu leopar ayakkabıları da pek beğendim. Di Caprio'dan bu yana tüm davetlerin gülen yüzü olan Bar Rafaeli püsküllerle(ROBERTO CAVALLI) ve ayakkabılarıyla çok uyumlu ama esasen demode olmuş, bu trendi geçen sezonda bıraktım şekerim, yine de pek güzelsin.



Beyonce'nin ikinci futuristik kostümü geçen haftalarda Cheryl Cole tarafından X-Factor'de giyilen DAVID KOMA tasarımı siyah minisiydi.

EN SIKICI:



Hayır şık değil diyemem, şalvar pantolon, payet ve cut-out ayakkabılarla çok d afashionable üstelik ama işte kırmızı halı deyince, bu müzik ödülleri bile olsa daha göz alıcı şeyler bekleyenlerdenim ben:)) O yüzden evet baktım geçtim Leona Lewis'e. Sahnede ise çok dramatik, siyah ve hacimli bir elbise seçmişti, belki bu sebeple bir denge oturtmak adına kırmızı halıda daha sadeydi.



Miranda Cosgrove belki de o şahane McQueen bootsileri uygun bi şekilde giyseydin bu listede olmazdın! Ya üstünü ya altını değiştirmek şart bu görüntünün, tamam mini elbiseler ve ankle botlar süper trendy ama her zaman tutacak değil. Elbise Cosgrove'u olduğundan da düz ve kıvrımsız göstermiş üstelik.

EN KÖTÜLER:



Bence çok hafif kalır "kötü" demek, korkunç? Daha uygun! Bu nedir L'il Kim, sizin gibi softp**n rapper/hiphopper hatunlar her kırmızı halıda böyle bir an yaratmaya yeminli mi? En son Kanye'nin sevgiliciği Amber Rose böyle bir şok yaşatmıştı, bu defa da L'il Kim onun yokluğunu aratmamış. O patladı patlayacak deri şort, o arka sokak çizmeler, hele ceketin içi!

Bir de cevap :) Yine Ilkbahar 2010 koleksiyonlarından en uçuk olanlardan biri;ilk kim, nerede, nsaıl giyecek diye sorulanlardan birinin cevabı, Katy Perry sahnelerinden birinde VIKTOR&ROLF'un sürrealist koleksiyonundan bu parçayı pek de güzel taşıdı!



Katy Perry kırmızı halı tuvaleti haricinde şov boyunca Viktor&Rolf, Georges Chakra, Marchesa gibi tasarımcı harikası 10 kostüm değiştirdi:



[Kaynak:celebgossip,justjared,style.com]

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Shakira yapma bunu o topuklarla kompleksin tavan yapıyor , safiye soyman bir shakira iki!