3 Ekim 2009 Cumartesi

PARIS MODA HAFTASI-4-

LOEWE:


İşte imkanım olsa asla üzerimden düşürmeyeceğim markalardan birinin beklediğim ve yine, yine bayıldığım son koleksiyonu.




LOEWE bir deri tasarım evi, peki ama bahat için yaz için nasıl deriyle böyle güzel şeyler yapabiliyorlar? Teknolojiii! Kağıt inceliğine getirilmiş deriyle  ince, yumuşak ve hafif parçalar, jüponlu kabarık elbiseler, haki ve fildişi tonlarında militer ya da şehirli ceket ve pantolonlar, yine sutyen, ceket altlarında yarım bluzlar, halat görünümlü kemerlerle modernize edilmiş 40'lı stil, hepsi LOEWE'de en güzel haliyle bence.




VIKTOR & ROLF:



Hmmmm sürreal! VIKTOR & ROLF Dali'ye şapka çıkartacak kadar sürreal bir koleksiyon sunmuş. Kübik, futurist ve ilüzyonlu parçaları yalnıca tül ve fırfırları kullanarak başarmış.  Bu halleriyle birer sana eseri olan parçaların modifiye edilerek giyilebilir hale getirildiği zaman epey güzel olacaklarını düşünüyorum.





JEAN PAUL GAULTIER:

"G noktası" isimli koleksiyonda farklı farklı temalar ve deli dolu renkler bütünleşip podyuma çıkmış gibiydi. 




Yeni sezonda yüzde bin en hit olacak iç çamaşırı trendini tabii ki korse ve sutyeni kıyafet olarak kullanma fikrinin babası JEAN PAUL GAULTIER'den beklememek anlamsız olurdu, o da şahane korselerini esirgememişti. Denim ve bahçıvan tulumlar, neon renklerde çizgileriyle bol ve akışkan elbiseler, afrika kabilelerini andıran aksesuarlar, kalıplı omuzlar, militer esinli haki ve lacivert parçalar, tamamen tarumar edilmiş yırtık tshirtler en göze çarpan detaylar.



[Görseller: telegraph uk]

0 yorum: