19 Ekim 2009 Pazartesi

KOLEKSİYON |Koton OLE Sonbahar/Kış 2009-10



KOTON'un alt markası OLE'nin 2009-10 Sonbahar-Kış koleksiyonunda ekoseler, canlı renkler, triko boyunluklar, tayt ve kürk yakalı parkalar, soyut leopar desenler, jean elbiseler, yelekler ve sezona dair aradığınız daha pek çok parçayı bulacaksınız!

Kolejli görüntüsü ile çekici genç kız havasını birleştiren Olé koleksiyonu “Vintage Western”, “Kış Tatilleri”, “Kış Çilekleri” ve “Styling Power” temaları ile Koton’un Türkiye ve dünya çapındaki tüm mağazalarında…

“Vintage Western”
Eski Batı”yı anımsatan ekose ve şal desenleri, yıkanmiş ve taşlanmış dokuları ile vintage görünümüne sahip. Diz üstü süet, püsküllü botlar, metal troklu kemerler, zincir askılı omuz çantaları ve yıkamalı jeanler ile kombinlenen bu desenler, diz üstü elbiseler, tunikler ve over-size gömlekler olarak karşımıza çıkıyor. Koyu bir renk paletine sahip bu temada, kahverengi, lacivert, koyu kırmızının birçok tonu ve koyu yeşiller, taşlanmış tonlarda çalışılmış.

“Kış Tatilleri”
Kozmetik renkleri ve hakiden oluşan bu tema, özellikle kış kaçamakları için günlük öneriler sunuyor. Koyu fuşyalar ile birlikte kullanılan bu yumuşak kozmetik renkleri bu sezonun temelini oluşturuyor. Koleksiyonun olmazsa olmazları arasında, triko boyunluk, over-size triko hırkalar ve tunik elbiseler bulunuyor. Tayt ve kürk yakalı parkalar ile kombinlenen tunik elbiseler bu temanın anahtar parçaları.

“Kış Çilekleri”
Çilek ve vişnenin koyu-açık her tonu, siyah ve neon fuşyalarla biraraya gelerek, klasik marine temasına bir kış kombinasyonu oluşturmuş. Marine çizgiler, bu renk kombinasyonlarında, tunik, triko hırka ve kazaklarda, jean ve jarse taytlar ile kombinlenerek karşımıza çıkıyor. Bu koleksiyonun ana aksesuarları, triko kolluk ve boyunluklar.

“Styling Power”
Soyut leopar desenleri ile kombinlenen vintage çiçek desenleri, soluk kahveler ve parlak turuncularla hayat buluyor. Farklı desen, renk ve dokuların biraraya gelmesinden oluşan bu tema, styling’in gücünü vurguluyor. Jean elbiseler, yelek ve kolluklar ile kombinleniyor. KOléksiyonun en önemli özelliği, yarattığı cesur ve güçlü renk kombinasyonlarında yatıyor; fuşyalar, turuncular, safran, koyu kırmızılar, kahverengiler ve denimler “Styling Power” temasında birarada kullanılıyor.


1 yorum:

Unknown dedi ki...

koton son birkaç sezonun vazgeçilmezi oldu cidden sezonda bile çok uçuk olmayan fiyatları ve zengin seçenekleri ile favorilerimden benim de:) bir de dudullu imes sanayi sitesine giderken bir outleti var yolunuz düşerse inanılmaz komik fiyatlara super alışverişler yapıp çıkıyorsunuz ama arada bir uğramak gerekiyor çok ucuz olduğu için sık sık tükeniyor:)