1 Ekim 2009 Perşembe

PODYUMDAN DÜNYAYA | 2009 İlkbahar/Yaz Koleksiyonlarına Dönüş?



Son günlerde ünlülerde İlkbahar/Yaz 2009 koleksiyonlarından parçalara br geri dönüş farkedince bir kaçını koymak istedim. Yukarıda biricik Queen B'miz Leighton Meester Late Show With David Letterman'da LANVIN Ilkbahar/Yaz 2009 koleksiyonundan enfes bir saten pantolon ve tek omuzlu drapeli bluzu AZZEDINE ALAIA kemer ve CHRISTIAN LOUBOUTIN "Ronda Dina" modelde ayakkabının füme versiyonuyla tamamlamış. Çooooooooooooooook şık!


Şovdan ayrılırken bu defa yine İlkbahar 2009 sezonundan fildişi rengi ve önden fermuar detaylı bir PROENZA SCHULER tulum giymiş, bu defa BRIAN ATWOOD'un Greame Black 2010 İlkbahar koleksiyonu için hazırladığı kırmızı pabuçlar ve yine PROENZA SCHULER çok cici, çok retro bir siyah-turuncu çanta seçmiş. Her iki seçimi de inanılmaz şık ve daralan paçalarla daha da ince uzun bir görüntü vermiş.


Eski sezona dönüş yapan bir diğer ünlü de Avustralya'da yemekteyken MATTHEW WILLIAMSON imzalı fuşya çiçek nakışlarıyla süslü krem rengi elbisesiyle Beyonce. Çanta ALEXANDER McQUEEN. Podyum versiyonu elbise gibi bir elbise duruken, Beyonce'nin üzerinde bana daha çok sevimli bir bornoz havasında geldi.


[Kaynak:celebritygossip,net-a-porter,style.com]

2 yorum:

Fashistanbuller dedi ki...

Beyonce örneği bize bir kez daha gösterdi ki herkes kendi vücut şekline göre giyinmeli.

*STYLEBOOM* dedi ki...

kesinlikleee:) elbisenin günahı yok!