13 Ekim 2009 Salı

KOLEKSİYON | DERİSHOW Sonbahar/Kış 2009-10

Derishow’un 2009-2010 Sonbahar Kış Tasarımlarında maestro siyah! Beni daha da etkileyeni ise teması yani "Ege"! Anne tarafım Giritlilerden, ve hırçın çakır yeşil gözleri, kocaman kaşları, sapsarı saçları, elinden düşmeyen rakı kadehi, roka sapıyla dedeciğimi, benim ilk aşkımı hatırladım birden...

Derishow koleksiyonunu şöyle anlatmış:
Bu kış zamanın ruhu “siyah” diye haykırırken, mekanın sesi “Ege” diye fısıldadı Derishow’un kulağına. Derishow, 2009-2010 Sonbahar&Kış tasarımlarında ilhamını zıt duyguların rengi siyahtan, ortak belleğimizden, suyun iki yanından, Girit’ten Cunda’dan aldı. İnsanı ikinci deri gibi sarıveren incecik deriler; elbise, etek, pantolon, bluz, lycralı süet tayt tipi pantolonlarla Derishow tasarımlarında günlük giyime taşındı. Kendinizi bu kış; ister küçük hanımefendi ruhunda, ister cazip kadın, ister yaramaz kız, ister kibar-enerjik hissedin, Derishow’un deri tasarımları sizi tüm ruh hallerinizde özgürleştiriyor.

Bu sene derinin inanılmaz moda olduğunu biliyoruz, Derishow'a uğramakta fayda var. Bir de derinin bu oldukça inceltilmiş hali gördük ki bir dahaki sezon yani yaz boyu gözde olacaklardan.


0 yorum: