13 Ekim 2009 Salı

FLASHION' NEWS | Project Runway Wii'de!

Kavga, gürültü, avam topluluklar ve çemkirme değil de yaratıcılık içerdiğinden olsa gerek bizde maalesef tutmayan, tutamayan ve bir daha da denenmeyen yarışma programı PROJECT RUNWAY Wii ile geliyor kızlar:))) Artık yogamızı yapar başına geçeriz!

Atari Inc. tarafından geliştirilmekte olan oyun seneye çıkacakmış ve oyuncular "moda tasarımcısı" olmak isteğiyle görevlendirilen tasarımları yapıp bunları sanal modellerinin üzerine oturtmak görevini başarıyla tamamladıktan sonra, Wii Balance Board controller'ı kullanarak podyum yürüyüşlerini gerçekleştirecekmiş.

Şu anda 6. sezonu sunulan "Project Runway"in yapımcı ve sunucusu Heidi Klum'u ve bilgesi Tim Gunn yanda program posterinde görülüyor.


[Kaynak:yahoo news]

1 yorum:

Hesionka dedi ki...

evet proje moda adıyla uyarladılar ama maalesef tutmadı. ama zaten ebru gündeşe sahne kostümü tasarlatarak olaya son noktayı da koymuşlardı ya neyse... kadın da konsept olarak nazar boncuğu istiooorum diince olay iice muhteşem bir hal aldı :P

dediğin gibi kavga gürültü olmazsa olmaz. memleketimde ister yemek yarışması ister şarkı yarışması olsun mutlaka içinde en az bir manyak olmalı, sağa sola sataşmalı... zaten o tipleri özenle seçip yerleştiriolar yarışmaya...