8 Ekim 2009 Perşembe

PARIS MODA HAFTASI-8-

ELIE SAAB:

Bir zamanlar ELIE SAAB defilelerinin ışıltısı uzaydan bile görülebilirdi, ama iki sezondur SAAB artık taş, pul, inci, kristal işlemelerini yani imzasını bir yana koyup daha modernize,
daha az pırıltı diyor ve maalesef artık defileleri nefes kesmiyor. Elie'ciğim o uğraştığın kulvar zaten BALMAIN'ler, ROULAND MOURET'ler tarafından tutuldu, hem de en yeni,
en yaratıcı şekliyle tutuldu. Bırak yine senin akıp giden metrelerce şifonlarının, kırmızı halıdaki en harikulade, en ışıltılı tuvaletlerinin arkasından yine hayranlıkla bakalım!


Siyah ağırlıklı koleksiyonda hakikaten de BALMAIN'im diye bağıran ceketler ve kesim ve asimetri oyunlarıyla göz dolduran elbiseler var, bazı siyahlar uzun, katlı kolyelerle tamamlanmış. İnci ve kristal taşlarla işlenmiş pudra elbiseler, altın ve incilerle işlenmiş siyahlar mükemmelken, suluboya fırçasından yoğun şekilde sıçramış havası veren şifon akıcı ve drapeli elbiseler çok hoş, ama hoş işte sadece. Koleksiyonun en harikulade parçaları SAAB'ın kendi gibi çıkardığı işlemeli tuvaletler ve kokteyl elbiseler. Parlak kırmızı ve kraliyet mavisi diğer renkler.


RM by ROLAND MOURET:

Victoria Beckham'a elbise nasıl yapılır öğreten adam RM yine bildiğiniz gibi, sadece kesim ve dikimle bir kıyafete üç boyut ve keskinlik katabilen ustanın yeni koleksiyonunda yenilik olarak ağır ve gösterişli kolyeler, kürk paneller ve bu defa çizgiler var. Ayaklarda yine LOUBOUTIN, bu defa kafesli stilettolar.



[Görseller: style.com]

0 yorum: