22 Ekim 2009 Perşembe

FLASHION' NEWS | Kısa Kısa

Ridley Scott GUCCI ailesi odaklı çekeceği filmde başrolü Angelina Jolie olarak düşünyormuş. Coco'dan sonra beyazperdede sırasını alan GUCCI filminde Jolie'nin eski kocası Maurizio Gucci'yi öldürdüğü için 29 yıl hapis cezası çeken Patrizia Reggiano rolü için düşünülen Jolie ile yönetmen Ridley Scott henüz pazarlık aşamasındaymış. Maurizio Gucci rolü için de Leonarda Di Caprio düşünülen adaylardanmış. 2010da başlanması beklenen filmde Gucci ailesinin en şaaşalı olduğu 70 ve 80lerden başlayıp, peşisıra gelen aile içi iktidar savaşları ve en son kuşak torun Guccio Gucci'ye tüm yetkinin bırakılmasıyla onun Milan'daki evinin önünde öldürülmeden hemen önce Tom Ford'u işin başına getirmesi de anlatılacakmış.


ANNA SUI'den sona TARGET'in uluslararası piyasalar için yeni ismi JEAN PAUL GAULTIER! Bu tasarımcı işbirliğiyle TARGET yeniden hedefi vurdu bence.

Vanessa Paradis CHANEL evinin uzun dönemli gözdelerinden biri oldu hep, 1992'de COCO CHANEL parfümünün yüzü olan, 2003 – 2004 yıllarında da Chanel Cambon çantalarının yüzü olan model/aktris/şarkıcı/Johnny'nin aşkı Paradis bu defa CHANEL'in yeni ruj koleksiyonu Rouge Coco de Chanel için kamera karşısında olacak.

VOGUE Kasım kapağında Nine filminin güzel yıldızlarının bir arada görüldüğü, aşırı photoshoptan mütevellit Annie Leibovitz imzalı fotoğraf, işte o aşırılıktan ötürü çok eleştiri almış, ışıkda gölgede sorun var bu resim kesinlikle hatunlar birlikteyken çekilmemiş, sonradan birleştirilmiş gibi dedikodulara, soru işaretlerine maruz kalmıştı. Buna cevaben kapak fotoğrafının birlikte çekildiğini eşe dosta kaıtlamak adına çekim arkası fotoğraf ve videoları yayınlandı. Evet kızla birlikteymiiş!


Devam etmekte olan Japon Moda Haftası süresince SNOOPPY'nin 60 yaşına girmesi de kutlanmaya başlandı, birbirinden ünlü tasarımcıların giydirdiği Snoopy oyuncaklar vitrinlerde, yanda HERMES iiçindeler:)


Ugly Betty'de göründükten sonra VB bu defa da hastalık derecesinde sevdiği GOSSIP GIRL dizinde bir bölüm oynayacakmış. 3. sezonun bir bölümünde görülecek olan Beckham bu konuda pek heyecanlıymış.




[Kaynak:dailymail,wwd,nymag,people]

0 yorum: