17 Eylül 2010 Cuma

FASHION'S NIGHT OUT | O Gece Neler Olduuu:) ?

Fotoğraflar: Reha KALE ve Zeynep Güçlüten

Dün saat 18:00-24:00 arası kocaman bir alışveriş partisi vardı İstanbul'da, hem VOGUE'u hem STYLEBOOM'u Twitter ve Facebook'tan takip edenler zaten tüm gün mağazalarda, tasarımcılarda, bloglarda süren heyecana az çok tanık oldular, ve biz Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi noktalarından bence ennn güzelini Nişantaşı'nı seçtik, tarihi binalar, asfaltlanmamış sokaklar ve çıldırmış bir trafik arasında FNO'nun keyfini çıkardık, bir kez daha anladıkki hayat arkadaşlarla güzel:) Ve hayır Türkler aynı anda hem partileyip hem alışveriş yapamıyor:p Kocamaaaan bir posta hazır mısınız:))?



"Yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat" diyenlere önce ne giydiğimi anlatayım:) Detaylar ve markalar için her zamanki gibi Boomstyle'a tık tık:) Üzerimdeki FNO tshirtün Small bedenini tshirtsüz kaldığımı duyunca son gün hızır gibi yetiştirerek hediye eden TRENDYOL'a milllllllyonlarca teşekkür:)) Sol kaşımdan yanağıma doğru yaptığım süs dün çok beğenildi, bu stickerları Watsons'dan almıştım. Kombinime ilham veren ise daha önce bu yazımda sizlerle paylaştığım Sarah Jessica Parker üstadımız oldu:) Bu kırmızı elbise aslında benim taa kınamda giydiğim elbisem:))



Gezmelere tozmalara başlamadan önce Styleboom ve Fashion By Siu takipçileri için çalıştı:) Çok genç ve çok vizyon sahibi bir ekibin elinde iyice mükemmelleşen BiLSTORE, günler öncesinden FNO'da bizlerle bir proje yapmak istediklerini söylemişti, siz de biliyorsunuz o geceye özel ve sınırlı sayıda üretilen BORA AKSU gömleklerden ikisi birer takipçimize hediye edildi. Çoook neşeli bir çekiliş yaptık, çok güldük, çok eğlendik! Benim şanslı takipçim Fashion Kido blogunun sahibesi Ceren oldu, hem BiLSTORE'dan gömleğini aldı, hem de benden de minik bir hediye-Zeynep Erdoğan'dan bir broş:)-



Takipçilerimizle BiLSTORE'un süper cicilerini karıştırdık, BiLSTORE şahaneleri dev indirimler ve promosyonlarla raflardaydı. Yepyeni Melissa'lar, LINDA FARROW'un uçuk gözlükleri, EDA AKPINAR by EAK'ın yaz başından beri beklediğim yeni koleksiyonu, GÜNEŞ DERİCİOĞLU'nun insanı çıldırtan çantaları, biblolar, kitaplar, CDler...



... veee fotolar çekildik yuhiiiiiii:))



Bloggerlar yavaş yavaş toplanmaya, "nerdesiniz, bekleyin geliyorum" twitleri yağmaya başladı vee hemen kapıda Koray Caner belirdi(henüz gecenin ilk kostümüyle:) Hem bize hem arkadaşı Güneş'e pozitiflerini saçıp bir tatlı huzur vermeye Stilize de gelmişti:)

Hediyelerimizi de verip artık gezmelere başlayalım dediğimizde, VALENTINO Siu ve beni illa sizsiz olmaz dedi, kırmızı halıya davet etti:p yalnız bir bakınız ne kadar uyumluyuz, hem de sözleşmeden anlaşmadan. Dün gündüz Siu'mla birlikte önce tshirt krizi yaşayıp, akabinde ikimiz de kafayı kapıya çarpıp, geceyi de kırmızı-siyah-beyaz kombinle tamamladık: ruh ikizi diye buna denir:))

Bizim kızlar FNO tshirtlerini bir güzel kombinlemişlerdi, hepsi de VOGUE'luk: Serapla Moda, Aychulus, Alışveriş Cini veee her zaman stiliyle konuşturan caanım modelim Modenise:) Zet Fashion'la tanıştım, o ne göz Tanrım, o ne güzellik(41x41 kere okkalı maşallah!)



Sonraki durağımız House Cafe'de son koleksiyonu Ten Dökümü'nden cicileriyle bekleyen ÖZGÜR MASUR'du. O her zamanki samimiyetiyle bizi evinde ağırlar gibi ağırladı, sorularımızı cevapladı, cicilere dokunduk, cansız mankenleri kıskandık, sohbetler ettik:) Bu arada ilk karedeki halime bakın hanımlar:)) Şekil1A- Özgür Masur elbisesi görünce direk "çok mesudum"a bağlayan kadın:)



Blogger demek sürekli fotoğraf çektirmek ya da kamera görüldüyse anında toplaşıp poz vermek içgüdüsü kocaman olan demek:) Biz de tekli, çoklu, toplu bool bol fotoğraf çektirdik, bu uğurda ne partiler, ne indirimler kaçırdık:) Yukarıda BiLSTORE'un önünde(evet Koray Caner'in ikinci kostümü:)), VOGUE Ne Giydim Hatırası, sokaklardan sokak beğenme vee Özgür Masur'la House Cafe'de nasıl Voltron'ı oluşturduğumuz görülüyor:)



Bir sonraki durağımız bence ennn iyi ambianslardan birine sahip olan ve şahhane müzik çalan V2KDesigners oldu, ilham perisi Nil Ertürk'ü yakalayamadım ama zaten mağaza buram buram Nil'di:)) İkinci karedeki şu eşarba bakııın! Ya leopar pabuçlar ve şeftali renkli şapka! Kürk nefretiyle dolu olsam da bir Ahu Tuğba pozu vermeden duramadım:)



Yolları ve mağazaları katederken etraftan da güzel kareler yakaladık! İlk karede kendi tasarımı etek ve çantayla bizi büyüleyen kadın sen kimsiiiiiiiiiiiin:) İkinci karede fotoğraf çeken hanımefendi müthişsin. Selin'in ayakkabıları büyüleyici, günaydın hem de ne günaydın pabucu:)) Herkesler FNO tshirtleriyle havaya girmiş, havalı da olmuuş:) Sokaklar kalabalık!



Ve gecenin kapanışını Reasürans'taki Corridor Bar'ın açılışıyla yapıyoruz, o ne müzik o ne güzel kalabalıktı. Canımız çıkmış, hiç oturmamış da olsak orada da durmadık, dansettik dansettik sonraa balkabağına dönüşmeden biz pes ettik... :)

Foto Galeri için tık tık

Bütün geceyi benimle geçiren ve bu şahane fotolar sayesinde size herşeyi daha da güzel anlatabilmemi sağlayan Reha ve Zeynep'e nasıl teşekkür etsem bilemiyoruuuuuuuuuum:))

17 yorum:

Koray Caner dedi ki...

Yani neresinden başlasam bilemedim :)

Hem parti hem alışveriş olmuyormuş, anladık zaten :) bizim gibi her gördüğü kameraya gülümseyen bloggerlar ile olunca yüzlerce poz ortaya çıkıyormuş :)

-Bakma ben o gece kıyafet üstüne kıyafet oldum da -

Sen çok iyiydin :)

Gidemediğim Corridor için de "bi dahakine ben de geliyorum!" larla avunayım :/

Şirret Şerbet dedi ki...

Bu post trafiğe takılıp rotasını Nişantaşı'ndan Cadde'ye çeviren bana ders olsun! Yok yok.. Hatta kapak olsun. Böhüüüüü!!!

Melis dedi ki...

ya varya harikanında ötesinde bir post olmuş resimler mükemmel senin anlatımında mükemmel bayıldım ya bu posta,hepiniz mükemmel görünüyorsunuz enerjiniz resimlere,resimlerdende bizlere ulaştı :) eğer merdivenden düşmeseydim bende yukardaki resimlerden bir tanesinde olabilirdim :((

Queen dedi ki...

Ben de oradaydımmm! herkesle tanistımmm. Cook güzeldi gercekten. 5 dakika kalabilsem de :) bi dahakine daha uzun kalicam insalla :)

Unknown dedi ki...

Gecenin atmosferini aynen aktarmışsın Boom'um, senin enerjine,;Reha ve Zeynep'in ellerine ve bu güzel kareleri gören ve yakalayan gözlerine sağlık.
Muaaaa

ZET Fashion dedi ki...

Boom booom çok teşekkür ederim söylediklerin içiiiiin! Hatırlıyosan o gece kolumu sürttüm koluna, sendeki şu bitmeyen enerjiden biraz bana da geçsin diyee :)) Harikaydı herşeyy umarım tekrar görüşürüz en kısa zamanda! Hepinizi çok çok sevdimmm :)

modafobik dedi ki...

Desene günün kurtarıcısı Trendyol hehe :)

pelininstyle dedi ki...

Harika fotograflar. Bakmaktan acayip zevk aldim:)

Fotodtu2009 dedi ki...

cnm bnmm ben çoook tşk ederim asıl.. çok keyifli vakit geçirdim sayenizde :) yine çok güzel bir yazı hazırlamışsın adeta yaşıyor her satırı.. okurken bile geceyi saniye saniye tekrar yaşar oldum.. görşrzzz :)

Unknown dedi ki...

wooow...


I loveeeeee your look <3

nice pics

:D xoxo*

Adsız dedi ki...

Kombinin çok güzel bir fno teeshirtu anca boyle guzel giyilebilirdi diyorum. :)

xxx Tuba

Adsız dedi ki...

fotoğraflar süper :)

Adsız dedi ki...

süper yaa :)

BuRçİN dedi ki...

kına elbiseni tekte görmek isteriz bu arada ne kadar güzel eğlenmişsiniz :)

Aslı dedi ki...

gelmek,sizleri görmek çok istedim ama son anda bir toplantıya katılmak zorunda kaldım artık bir dahaki sefere :)

Adsız dedi ki...

boom resimlerden anlatımda çok güzel olmuş :) bilstore mağazasına geldim ama size yetişemedim :/

*STYLEBOOM* dedi ki...

GECİKMELİ CEVAPLARIM İÇİN ÇOK ÖZÜÜÜR ASLINDA YAZMIŞIM YOLLAMIŞIM SANIYORDUM:/

@koray caner bizim fotolar cok guzzeeeeeheeel:)) ve de tesekkurler cnm arkadasim

@sirret serbet aah ah:)) soylemsitik ama

@melis tesekkurler sekerimm ve evet seniin gelmenş 4 gozle bekliyordum, yeniden ook gecmis olsun

@queen olsun 5 dk 10 dk hep gel


@stilize :)) kisses

@zet evet hatirliyorumm, sen ne guzelsin:)

@modafobik aynen oyle Hero

@pelininstyle reha ve zeynep'e tesekkurler cok guzel oldu. sana da okuyup yprumladigin icin coooook tesekkurler:))

@reha rehacimmm eglendysen ne guzel, iyi ki vardin:)

@ivania thanks:)

@tuba ayy cok tesekkur ederim:))))

@adsiz tesekkurler

@adsiz2 :)) eglendik

@burçin cnm o kadar begenildiki o gece kendisi artik elbise egil, anneme biraktim ankaraya anne bunu etek yapalim kesiver diye:))

@asli:(( kim koydu o toplantiyi hieeeeyt

@adsiz tuh epey oradaydik ama trafil hep planlari alt ust etti:(