20 Eylül 2010 Pazartesi

TOM FORD'A AÇIK MEKTUP

Sevgili Tom Ford,
yüreciğimi pır pır eden ismini bir gün bu kalbim kadar temiz sayfaya üzüntü, muz kabuğu ve kalp kırıklığıyla beraber yazacağım hiç aklıma gelmezdi! Sen ki bizi, sevgili kadınlarını tam tamına 6 yıl önce GUCCI Sonbahar 2004 defilesiyle terk etmiş, artık kadın giyimi yapmayacağını söyleyip podyumdaki modellerden, ön sıradaki ünlülere, o zamanlar her yerde seyredilmesi kural olan Fashion TV ekranları başındaki bizlerden tüm moda basınına hepimizi salya sümük ağlatmış adamdın, Mariacarla Boscono'nun "böhhüüü" diye gözyaşı döke döke kıpkırmızı olan burnu pudralanmaktan düşecekti neredeyse, e peki şimdi nedir bize bu tavrın? O karşı konulmaz gülüşün, yanlardan açılması bile enfes saçların, şıklığın daniskası kıyafetin orta yerinde duran şu aşağıdaki hareketi ben resmen üzerime alındım!



Neden ben erkek giyimi için yaptığın her güzellik için gıcık olmuşken, bir gözlüğünle dünyalar benim demişken, şimdi, onca bekleyişten, "acaba ne zaman biz sevgili kadınlarına geri dönecek"lerden sonra son koleksiyonunu göremiyoruum? Aghhh Tommy bunu bana yapmayacaktın! Bu şahane pazarlama taktiği, bu herkesi meraktan çatlatarak sipariş ve satış patlaması yaratması garanti dahiliği uğruna hislerimle oynamayacaktın! Keşke hayallerimde şu aşağıda bize veda eden tatlı halinle kalsaydın:/




Bir de üstelik senin için zır zır ağlayan, podyumunda yürüyebilmek için can atan o güzelim modelcikler fit kalmak uğruna aç bilaç, bol kokain gezerken sen tut yarıçapı Pi sayısıyla ölçülemez totosuyla Beyonce'yi podyuma çıkar, cık cık cık, hiç yakıştıramadım. Eğer olay oysa biz Türk kadınları ne güne duruyoruz, hepimizde aslanlar gibi toto var hıh! Fotoğraf çekmeyecek ve sızdırmayacaklarını imzalı, noterli beyan eden konuklardan sızan söylentilere göre her elbiseyi tek tek anlatmış Ford, böyle sanki eş dost bir arada güzel bir akşam olmuş... Ne konuştunuz ayol bambu koltuklarda: "Başlar ayak oldu, ayaklar baş oldu şekerim" mi dediniz:p

Teselli olsun diye "ünlüler de bekleyecek taaa Aralık'tan önce bir parça olsun giyemeyecek" açıklamaları filan inan bana ilaç olmuyor, biz faniler yine de koleksiyonu taaa Ocak ayında görebileceğiz, Ocak'a kadar kim öle kim kala Tom, biz her gün kırmızı ışıkta durmayan arabaların olduğu yollarda stilettoyla karşıdan karşıya geçiyoruz!



Podyuma çıkan modeller Du Juan, Liu Wen, Karlie Kloss, Lakshmi Menon, Abbey Lee Kershaw, Freja Beha Erichsen, Anja Rubik, Daria Werbowy, Karen Elson, Natalia Vodianova, Liya Kebede, Stella Tennant, Chanel Iman, Amber Valletta, Carolyn Murphy, Monika "Jac" Jagaciak; podyumu şenlendiren ünlülerse Lauren Hutton, Marisa Berenson, Rita Wilson, Julianne Moore, Farida Khelfa, Lisa Eisner, Julia Restoin Roitfeld, Lou Doillon, Rachel Feinstein, Emmanuelle Seigner, Rinko Kikuchi, Beyonce ve şovu kapatan Daphne Guinness olmuş. Kısacası ona ilham veren kadınlar! Sen ben yokuz sevgili Styleboomer:) Yok yok şaka, kısacası her yaştan, her bedenden, her renkten kadınlar. Yine gönlümü bir nebzecik olsun aldın hadi Tommy ama hala küsüm.

Salonda pek sansasyonel Terry Richardson harici hiç kimse fotoğraf çekememiş,Richardson hakkındaki "adi adamın tekidir" söylentileri umarım doğrudur da bir kazık da sana atar Tommy'ciğim, sızdırır fotoğrafları cebren ve hile ile, demedi deme! Bir diğer dedikodu da bu fotoğraflarla çok özel bir VOGUE PARIS edisyonu çıkacağı yani Aralık ya da Ocak ayında Tom Ford'a adanmış bir sayı!



Yine de Tanrım Twitter'ı ve twitter bağımlılığını korusun, eller titremeye, ne olduğunu anlamadan twitpic loading demeye başlar ve ta taaa bir iki tanecik de olsa bazı görüntüler sızar:)

Ben yine geçmişe şu son GUCCI defilene dönmek üzere aşağıdaki videoyu paylaşayım diyorum, ama bize ne sen acıyorsun ne devlet baba, Youtube da yasak, aah ah! Madem öyle izleyebilenlere gelsin:



11 yorum:

Özge dedi ki...

Canım çok keyifli bir yazı olmuş. Bayıldım!!!

Özge dedi ki...

Canım çok keyifli bir yazı olmuş. Bayıldım!!!

Adsız dedi ki...

Çok tatlı:) ipek

Judy Abbott dedi ki...

şahane bir yazıydı, bayıldım:)

Cansın Ekşi dedi ki...

bende bayıldım yazına harika olmus!

visnetadindaa.blogspot.com

canDirekli dedi ki...

ben sana boşuna Queen B demiyorum allaşkına bu ne! :)

yüzümde güller açtı :):)

koptum ya :)

evet ben de bu koleksiyonun bu kadar kapalı olmasına üzüldüm ama beyoncé'nin totosu falan yedin beni gene boom! :D:D

harikasın :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ozge tesekkur ederiiim:) hislerimi doktum:p

@ipek @judy abbott @cansineksi tesekkurler hanimlaar

@candirekli a-aa yalan mi canim yalan mii:)

Melis dedi ki...

harika bi mektup Boomcum ellerine sağlık okurken çok keyif aldım :) Tom bu mektubu okumalı :p

bu arada beyonce'nin totosu olayına kesinlikle katılıyorum :D

Modagrafya dedi ki...

Eline sağlık harika bir mektup olmuş, ona da yollamak lazım:)
Aslında Beyoncé bu aralar zayıfladı biraz ama neyse:) Naomi'yle Fashion For Relief için yürürken de gayet tombuldu, en tombul zamanlarıydı Türkan Şoray'ı hatırlatıyordu. Tom Ford'da görebilmek için birkaç ay beklemek? Hem de kıyafetlerin çalınmaması bahanesi? Bunu diğer tasarımcılar niye düşünmedi? Ya bu trend olursa herkes bu yöntemi uygularsa??!

pelininstyle dedi ki...

Coook tatli bir yazi bu. Hala asigim ama napim:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@Melis;))

@istanbul's finest ayni seyi dusunuyoruum, moda olursa yandik:)

@pelininstyle aghh ben deee:)